2008-08-22

THE DISCLOSURE PROJECT- EL PROJECTE REVELACIÓ
UNA VERITAT OCULTA

Aquest Projecte és un dels més importants que han existit amb la finalitat de descórrer el vel a tot el que s'ha ocultat referent als OVNIs, als seus ocupants, la seva tecnologia i la seva relació amb els terrestres. El que ja més o menys es sabia ara queda rotundament confirmat per les declaracions públiques i davant el Congrés nord amenricà de més de quatrecents testimonis de personal governamental, militar i de la intel·ligència. Es revela una "VERITAT" que s'ha ocultat més de cinquanta anys. Estem doncs davant d'un gran reconeixement i una evidencia pública sens parangó.

El 9 de Maig de l'any 2001 es va realitzar una de les més grans y exitoses Conferència de Premsa. Més de vint testimonis de l'exèrcit, del govern i corporatius, vàren presentar llur testimoni sobre els esdeveniments OVNIS/EXTRATERRESTRES, davant el veredicte de milions de persones.

El Director d'aquest Projecte Revelació és el Dr. Steven M. Creer a més de ser també l'organitzador de l'esdeveniment.

Totes aquestes persones res no en treurien de crear faules, doncs han confirmat que són certes totes les seves declaracions, i en el moment mateix d'emètre-les, es van comprometre a declarar-les sota jurament al Congrés.

A "Youtube", hi ha publicades moltes d'aquestes coratjoses declaracions en una sèrie de 12 clips que qualsevol pot visionar i/o descarregar. Són en versió original i amb subtítuls en espanyol. És més que un esdeveniment important en els anals de la ufologia.

M'he permès de pujar un parell de clips d'aquesta sèrie de 12 perquè pogueu veure i escoltar en viu les declaracions d'aquestes persones en l'esmentada Conferència de Premsa i amb posterior col·loqui. Us adjunto també un enllaç perquè els pugueu veure i escoltar tots, cas de desitjar-ho.

També hi ha pàgines web que parlen prou sobre aquest tema, també podreu entrar des d'aquí en alguna d'elles.

Mal parat ho tenen els "religiosos" esceptics i racionalistes de sempre, devant les declaracions de personatges tant rellevants, testimonis directes de tot el que expliquen. En fi, qui vulgui dubtar que dubti... Els fets els tenim aquí ben avalats...

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé

CONFERENCIA DE PREMSA-Part 7 de 12


CONFERENCIA DE PREMSA-Part 12 de 12

Des de "Youtube": http://es.youtube.com/watch?v=SGUIuaHdZsE

Web EXTRATERRESTRES DISCLOSURE PROJECT:http:

http://www.mind-surf.net/extraterra1.htm

Web CRONICAS DEL SIGLO XXI: http://cronicasiglo21.zoomblog.com/

Wikipedia:PROYECTO REVELACION: http://es.wikipedia.org./wiki/Proyecto_Revelaci%C3%B3n (molt complert)

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Hola Manuel LLuís. Vaig veure l'altre dia aquest documental. I la veritat la producció aquesta podria haver estat una mica més aconseguida. Em refereixo que apart de anar passant el torn al proxim militar i explicar la seva experiencia, no ensenyaven res més. Una prova material, uns documents, unes fotos, una filmació (almenys fins a la meitat del metratge, que es el que vaig aguantar), res d'aixó. I saps, no m'en refio massa, inclós podrien ser militars disfressats o un exercici de desinformació brutal, de fet sobta el testimoniatge, pero falta el principal, que són les proves. Si, ja ha passat el temps en que qualsevol et podia explicar la seva historia i restar credibilitat a la gent que investiga seriosament el tema. Aixó ho tindrien de saver ells mateixos, que les paraules se les enduu el vent.

10:44 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home