2008-07-14

MONTSERRAT 11 DE JULIOL: L'ESPLANADA ES VA FER PETITA...

Instantània gentilesa de Marisol Roldán

A banda de ser estiu, època de vacances i temperatures agradables, penso que van ser moltes les persones que varen sentir aquesta crida interior, de vegades barreja de dubte-inquietud-i-certesa alhora, sobretot pels més nous, que significa ser a l'esplanada dels "Onzes" en veritable olor de multitud, escoltant el Lluis, o algun dels seus convidats, o a qualsevol que vulgui intervenir, mentre les mirades, escruten, esperançades vers una acordada zona del cel, esperant el senyal, la manifestació de llum, la segura corroboració d'alguna cosa important que s'estigui dient, si ELLS, naturalment, ho creuen convenient i oportú.

La gran quantitat d'automòbils aparcats a ambdues bandes de la carretera de Can Masana al Monestir i en l'interior mateix de l'esplanada, va restar espai a la reunió que, malgrat tot, es va dur a terme, amb gran quantitat de persones apinyades a l'entorn d'en Lluis Josep Grífol i també d'en Ricardo Mares, amic i gran expert de l'apassionant tema de la "Terra Buida". El cel estava completament ennuvolat i amb un incessant llampegueig, que a més d'un el va fer sospitar. Més endavant es va obrir una bella clariana en la vertical de l'esplanada, per on hi aparegué un fragment meravellós de firmament. Però tornant-se a cloure al cap d'una estona. Mentre en Lluis parlava de la presència OVNI al món (vegin-se detalls en l'entrada del 11 de Juny en aquest mateix Bloc), de l'incident de l'helicòpter a la costa de Gal·les, que estigué a punt d'accidentar-se per pretendre de "perseguir" un OVNI, o de les "flotes" d'OVNIs observades a Rússia (en grup d'11) o a la Gran Bretanya (en grup de 12) i, coincidint aquesta darrera amb l'"Alerta OVNI" des del Far de Santa Pola a Alacant, on es van manifestar per 4 vegades, l'última a petició de Lluis Josep Grífol, davant del planeta Júpiter. En aquests instants aparegue un "encesa" que s'apagà de seguida, per sobre la Muntanya, i que molt poderen veure, també alguns van afirmar haver vist OVNIS "en apagat", modalitat en la que també s'han manifestat moltes vegades, tot i no ser tant visibles a la nostra retina.

Instantània gentilesa de Marisol Roldán

Després en Lluis va cedir la paraula a Ricardo Mares qui va fer una interessant exposició del que és el món "intraterreny" o subterrani i de les civilitzacions avançades que l'habiten, dels forats o entrades als pols del nostra planeta Terra, un assumpte vertaderament impressionant, com altres temes-clau, ocultat a la gran majoria. No m'allargaré en la seva experta dissertació, seguida després d'un col·loqui on qui va voler va poder fer preguntes, sinó que al peu d'aquesta entrada, us remetré a la pàgina web que va recomanar.

Hi hagué, com sempre, moltes cares conegudes, encara que no els anomenaré a tots per no fer-me pesat. Vaig saludar a aquesta gran professional del periodisme d'investigació que, sens dubta, és la Marisol Roldán. que va assistir a l'esplanada acompanyada de la seva filla Anaïs, que dirigeix un interessantissim Bloc titulat "ME GUSTAN LOS MISTERIOS" el qual us aconsello de visitar i enganxar a "mis favoritos". També vaig tenir el gust d'abraçar un veterà investigador assidu dels "Onzes" i a qui no veia des de feia anys, em refereixo a Diego Cintas Alberola i la seva esposa, del grup "Fénix de Investigación y Contacto". També en Gabriel Granados y un company seu, que a part de les experiències que han tingut a MONTSERRAT, estan fent una més que interessant tasca en el terreny del cant i de la música, a partir de la inspiració interior profunda, que espero i desitjo que un dia vegi la llum, com jo he tingut l'oportunitat d'escoltar-la.

Us saluda !

Manuel Luis Tatjé

manueluistatje@hotmail.com

A tots els que els va interessar la disertació d'en Ricardo Mares, podeu visitar la següent web per ampliar informació: http://www.tierrahueca.com/

Un dels millors Blocs d'aquests darrers temps és, sens dubta, el de l'Anaïs Madera Roldán, es titula "ME GUSTAN LOS MISTERIOS":

http://megustanlosmisterios.blogspot.com/

I per suposat, per conèixer la valuosa tasca dels periodistes especialitzats José Antonio Roldán y Marisol Roldán, visiteu sovint aquesta pàgina:

http://aluzinformacion.com/

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Manel! Merci pel comentari. Però crec que les coincidencies i la màgia no acaba! Ens vas fotografiar a mí i al col·lega que va venir de Mallorca! M'he quedat de pasta de moniato quant ho he vist! Surto a la segona foto, sóc al fons i porto una bossa en b andolera que em creua al pit, i al cantó meu el Pep que porta una motxilla i té la camisa blanca. Per cert, que son aquestes taques blanquinoses i rodonones que surten? A mí també em surten, saps que pot ser? Salutacions i ens veiem per aquí o més enllà!

3:21 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home