2008-07-04

MONTSERRAT: CREIX LA PRESENCIA OVNI

L'11 de Maig passat a MONTSERRAT hi va haver contundents manifestacions de llum, fent important referència en el fet que ELLS "vigilen" les zones o llocs del planeta amb especial mobilització i concentració militar i armamentista, i on es manipula l'energia nuclear, i per tant, punts molt calents i altament perillosos, no solament per la nostra Humanitat, sinó també per les greus repercussions que podria tenir a nivell de l'Univers. ELLS, els Éssers Purs que es manifesten a MONTSERRAT, s'han constituït, sobretot, des de poc abans dels anys quarantes (època en que l'home comença a fer un mal us de l'energia nuclear),en "guardians" i "vigilants" permanents, d'aquesta zona concreta del Sistema Solar, sense, en principi, immiscir-se directament en el desenvolupament dels conflictes, en respecte escrupulós del Lliure Albir dels humans. Però han d'estar molt atents, - sens dubte ho estan -, davant d'una Humanitat com la terrestre, psíquicament endarrerida i summament conflictiva, que encara pensa que a través de les guerres i per la força de les armes i de l'economía, pot dirimir diferències, imposar idees o obtenir guanys substanciosos, encara que sigui a costa de vides humanes o de la fam imposada o consentida d'amplies zones del món. Òbviament coneixen les directrius del nostre món, i per tant, vetllen davant la possibilitat de qualsevol anomalia que podés sorgir i afectar. Cal suposar que "només" actuarien en una situació extrema que, previsiblement podés ocasionar danys irreparables en cadena, potser més enllà del nostre Univers local.
En la seva còsmica "Missió" també són "Missatgers" que estan en contacte permanent amb alguns col·lectius i persones individuals, als quals informen, prevenen o avisen des de diferents llocs "especials" del món. MONTSERRAT, sens dubte, és un d'aquests llocs de gran poder energètic car és un punt vital dins l'acupuntura còsmica de la Terra, on existeixen portes dimensionals, punts transcendents d'especial meditació profunda, coneguts molt bé pels antics ermitans. I això sense oblidar-nos de la Història Oculta i Esotèrica de MONTSERRAT, que tradicionalment, situa en l'univers paral·lel de la Quarta Dimensió el Castell Temple del Sant Grial on els Blancs Cavallers de l'Orde del Temple custodien la sacra i simbòlica reliquia, que va contenir la Sang de Jesús a la Creu i que va servir en el ritual del Sopar pel més gran Iniciat del Cosmos. Per això ningú ha pogut trobar el Sant Grial en el pla físic. ELLS, dit sigui a la vegada també han corroborat l'existència del Sant Grial a MONTSERRAT.
La Sagrada Muntanya és doncs, tot això i molt més. Segurament és per això, que ELLS, Els de Dalt, han elegit MONTSERRAT com a lloc molt important per manifestar-se i comunicar-se amb col·lectius i persones, sense descartar, és clar, que ELLS es manifesten on creuen oportú i a qui creuen convenient. Però MONTSERRAT és la sagrada referència.
Com s'ha dit, també, estem vivint un augment espectacular de la presència OVNI al llarg i ample del nostre món, i ben segur que és, com ja estava anunciat, perquè s'acosten esdeveniments importants que assenyalen els propers quatre anys. Es per això que la sensibilització de la Humanitat, l'apertura mental, urgeix més que mai, per començar a deixar enrera el llast de la matèria i l'egocentrisme, i donar pas a una nova era de llum on la Consciència Espiritual sigui el més important i l'element conciliador que uneixi i agermani tots els éssers humans sense cap distinció, en un imparable camí d'avenç i progrés, descartades les armes i el concepte agressiu i criminal de les guerres.
Dins aquesta creixent presència OVNI, només cal donar una ullada a aquest recentment passat més de Juny, per assenyalar 3 botons de mostra:
El dia 7 de Juny del 2008 un OVNI sobrevola la Base Militar de St. Athan, fora del port Cardiff a Anglaterra.(Aquest cas concret -com molt bé diu Lluis Josep Grífol-,
ens recorda el fet que Ells vigilen tots els nostres moviments armamentistics d'alta perillositat, com el nuclear, com ens van recordar el Maig d'aquest any). Aquest succés va passar el 7 de Juny però la premsa no se'n va fer ressó fins el dia 21 del mateix mes (14 dies després !?) en que es va publicar a la portada del periòdic "The Sun" i també per la RAI en el noticiari de les 21h d'aquest dia de Sant Lluis Gonzaga.

"The Sun"
Segueix dient la notícia, amablement traduïda per L.J.Grífol:" Un helicòpter de la policia ha tingut un encontre proper amb un misterios Objecte Volador. Els tres agents a bord diuen que l'OVNI quasi els ha envestit, conminant al pilot a efectuar una maniobra sobtada per evitar l'impacte. L'helicòpter s'ha llançat després al seguiment de l'Objecte Volador. Però s'han vist obligats a desistir del seu empenyorament perquè s'esgotava el carburant. Els militars descriuen amb precisió l'Objecte: Es tracta duna Nau Espaial de forma circular amb llums parpellejant en tot el seu entorn. Tot i que l'equip militar estés dotat d'aparells de registre, segons sembla no existeixen filmacions de l'Objecte. A excepció d'una altra, presa per un altra agent en una activitat de vigilàcia. Es pot dir que Gales és la zona geogràfica d'Anglaterra al cap dels albiraments OVNI. Resulta interessant la declaració del Ministre de Defensa del Govern de Sa Majestat, en perfecte estil anglès, recollida pel diari "The Sun" sobre els esdeveniments: "No hem tingut encara noticies del que ha succeït, diu el ministre. Però segurament, no és recomanable que helicòpters de la Policia es llancin a la persecució d'aquells que consideren Objectes Voladors No Identificats".
D'altra banda i coincidint amb els quarts de final entre Rússia i Holanda de la Copa d'Europa, els habitants dels barris del Nord Oest de Moscou, van descobrir un OVNI al cel. A les 23,40 hora de Moscou, quan la selecció russa marcava el primer gol, el públic va ser testimoni d'11 punts brillants que parpellejaven al cel.
Testimonis han dit que tenien una formació regular, semblaven bombetes rodones llançant llums brillants. Malgrat que va coincidir també en aquell moment amb els focs artificials de celebració del primer gol, hom va confirmar que els OVNIS anaven vers una altra direcció. I no feien cap soroll com és el cas dels avions.
Aquesta és la foto dels llums en el cel rus, que més
està circulant per Internet. (de Foros del Misterio).

I, ja per acabar, novament a Anglaterra: S'albiren 12 OVNIS al Sud d'Anglaterra. L'observació es va realitzar a Basingstoke, a Hamsphire, i s'afegeix a una sèrie de fets similars a Gran Bretanya. testimonis afirmen haver vist la "flota" dels 12 cap a les 22,40 hora local (curiosament "coincidint" amb l'Alerta OVNI del SEIP que s'efectuava des de Santa Pola a Alacant, on a través del Contacte Mental Visual, es van manifestar en 4 ocasions, coordinant tota l'acció en Lluis Josep Grífol) del Dissabte 28 de Juny. Els OVNIS van canviar de formació diverses vegades, eren de color taronja i de forma esfèrica: no anaven tant ràpids com per ser satèl·lits i restaven quiets sense que el vent els afectés. Testimoni d'en Davis Osborne, astrònom aficionat, que va aconseguir de fotografiar-los. (Font: Ansalatina.com).

I així podriem anar continuant...

Salutacions amics !

Manuel Luis tatjé

manueluistatje@hotmail.com

Gran èxit de l'Alerta OVNI organitzada per la SEIP (Sociedad Española Investigaciones Parapsicológicas). Podeu entrar en aquestes dues direccions per veure la filmació que es va fer sobre el terreny. Es una gentilesa d'en Richard Wilson i Lluis Josep Grífol:

1ª Part http://www.vimeo.com/1270422

2ª Part http://www.vimeo.com/1273972



1 Comments:

Blogger Unknown said...

Hola Manel, torno a ser jo. M'estranya que poca gent a Espanya, s'hagui fet ressó de que les llums sobre Phoenix, als Estats Units, han tornat a apareixer, once anys després, et deso un ellanç:

http://es.youtube.com/watch?v=HSmrIO4wdzA

Salutacions i ens veiem per aquí...

3:31 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home