2008-08-05

OBERTURA D' "EL PORTAL D'ORIÓ"

MONTSERRAT, s'omplena de nexes, perquè tot el profund, tot el transcendent, el que és espiritual, es relaciona íntimament amb la geografía, les persones i els fets, amb la sensibilització profunda que embolcalla les manifestacións lumíniques, les moltes dels Onzes, també les d'altres dies, que han estat fecunds per un o per un altra, en el contacte y la visió, també en la aprehensió vertadera que MONTSERRAT dona generosament als que saben i als que no saben, i també als que no volen saber, però que tots, d'alguna manera aprofiten, perquè de vegades, per no dir sempre, l'Ésser intern de qualsevol persona, comunica amb tot el transcendent, encara que l'ego extern en sigui reaci o se'n burli.
Així, l'increment d'albiraments a l'esplanada, que és un eco mundial que ressona en molts llocs, ara arriba, segons els estudiosos, un 11 d'Agost particularment especial, doncs es produirà el gran event planetari, que és l' "Obertura del PORTAL D'ORIÓ", que comença ja la seva preparació el dia 8 d'Agost (888) i culmina el dia 11 "Dia de Gloria". Això permetrà noves vibracions pel contacte amb els evolucionats Éssers d'aquesta Constel·lació, que vetllen i ajuden a la imminent transformació del nostre món dins els proxims immediats anys, en que es produiran canvis vibracionals que culminaran amb el canvi de pla dimensional de la Terra, - sempre segons els estudiosos d'aquest tema -.
No he volgut deixar de fer esment d'aquest fet, perquè hi ha molta espectació davant d'un event d'aquesta magnitud, que com quasi tot en aquestes materies, tant sols requereix de cada un, humilitat, apertura mental i de cor.
Els que vulguin fer mofa de tot això, preferiblement, val més que no vinguin a la reunió, perquè no tindran seguiment, i probablement siguin ells els burlats.
Ja és sabut que les trobades dels Onzes, no són de creences ni d'ideologíes, ni tothom te perquè estar d'acord amb una sola idea, i hom guarda el degut respecte a totes les formes de pensar, mentre no atropellin ningú.
Preveig doncs, que aquest 11 d'Agost serà especial i ple de noves esperances.
Salutacions a tots !!
Manuel Luis Tatjé