2008-07-11

ABANS DE MIRAR AL CEL...

Abans de mirar al cel, mira en el teu interior. No, no parlaré de religió. Però, ¿Qué busques? ¿Qué desitges? ¿Quins anhels et mouen? ¿Estàs tranquil? ¿Hi ha alguna cosa que t'inquieti? Es important que estiguis calmat, de ment i d'esperit. Més que res perquè ELLS, als qui denominem amigablement "Els de Dalt" es comuniquen amb nosaltres, intuïtivament i telepàtica. Si estem calmats, serens, sense soroll mental, i sense l'estómac gaire ple, probablement estarem més aptes per "connectar" amb ELLS, o per rebre el que ELLS transmeten, a més de les manifestacions de llum amb que formem el "Contacte Mental-Visual".
Es normal i molt convenient, i per això mateix, més que recomanable, que hom vagi preparat per a un possible event inesperat, i s'evitin els menjars abundosos i l'alcohol. No convé enterbolir la ment per ser uns receptors perfectes. Contrariament a això, se'ns podría titllar de qualsevol altra cosa, i allunyariem, ben segur, un possible contacte.
El que pretenc dir amb aquestes paraules, no és cap "adoctrinament" i si, un xic, la recomanació, emanant d'una certa experiència, que hom es "disciplini un xic", i es prepari per ser un immillorable receptor de les experiències que ELLS ens permeten, d'una manera col·lectiva els "11 de cada mes", com a referència, encara que també, aquestes mateixes recomanacions serveixen a nivell individual, com és lògic.
De vegades, serà suficient menjar amb una bona antelació, abans d'assistir als possibles albiraments, escoltar una música adequada que ens pacifiqui interiorment, que ens reconcilií amb nosaltres mateixos, i alhora ens dongui aquesta serenitat i equilibri precisos, per tal d'accedir al que tant desitgem: l'ALBIRAMENT I EL CONTACTE.
ELLS son "ENERGIES PURES" i en llur forma de contactar amb els humans hi ha una gran component espiritual i psicològica, i la seva evolució (per anomenar-la d'alguna manera), és tan elevada i avançada, que la nostra humanitat, més física que espiritual, encara (car te de fer un llarg camí), s'ha d'anar preparant per a un apropament més possible i equilibrat.
Estem davant d'Essers amb una energia subtil, depurada a nivells inconcebibles i a costat seu, la nostra energia és summament densa, pesada i lenta. D'aquí la recomanació de preparar-nos minimament, per tal d'acostar-nos el més possible a ELLS. Ja sabem, a més, que ELLS contacten amb qui creuen oportú, encara que no estigui preparat. Però una cosa no treu l'altra. Què millor que prepara-nos "un xic" per millor rebre'ls i comprendre'ls ? I més ara, amb l'increment indubtable de la seva presència al món i a MONTSERRAT...
Salutacions !
Manuel Luis Tatjé