2008-08-08

CONTACTATS MOLT ESPECIALS: "GRUPO FENIX"

Foto d'en Diego Cintas

Vaig saludar a en Diego Cintas i la seva esposa Rosa, l'11 de Juliol passat a l'esplanada dels "Onzes", fou una agradable sorpresa seguida d'una gran alegria. Feia anys que no ens havíem vist, més de deu, des d'aquelles sortides en les que hi participavem en Lluis Josep Grífol, Lluis Bru, Diego i Rosa, Raul Caivano i la seva esposa, Joan Font i Ponç Puigdevall, a més de la meva esposa Maria Àngels i jo mateix. Sortides inoblidables a la zona de Sant Miquel de Montserrat o també a la zona de l'ermita de Sant Joan, on després hi tindriem confirmacions sobre la ubicació del Sant Grial. Tornant al Diego, ell i la seva família es van traslladar a viure en un poblet de la província d'Osca, a l'Aragó, i des d'aleshores no havía sabut res més d'ells. Ara he sabut que segueixen a la palestra -com nosaltres-, en el tema OVNI. Diego a arrel de la seva vinguda a Montserrat el Juliol, va connectar també amb L.J.Grífol, i li va explicar algunes de les seves recents experiències, dins el seu llarg bagatge en el camp ufològic com a investigador i contactat. Transcriuré traduïdes les seves pròpies paraules, i també publicaré dues de les seves fotos més recents amb OVNI, anàlisi inclosa. Amb el seu permís que agraeixo profundament. Diu fent referència al passat 11/7:

"Rera la indesitjable dutxa que ens va regalar el cel aquella nit, i després d'haver marxat quasi tothom ja de l'esplanada, vàrem decidir canviar d'esplanada i anar a la que hi ha abans de la que hi realitzes les reunions dels 11, la que te uns bancs de pedra, per estar un xic més còmodes. Un cop instal·lats allà vàrem estar realitzant uns treballs de relaxació els tres, la meva esposa, el meu fill i jo, i el cel de mica en mica se'ns va anar obrint de núvols sobre nostre.

Foto augmentada d'en Diego Cintas, corresponent a la imatge anterior.

Vàrem estar observant la bellesa de la muntanya sense perdre de vista aquest trocet de cel que damunt nostre s'havia esbargit, quan..., de sobte dues traces de color groc-daurat solcaren uns dos pams el cel. Anaven en paral·lel. Com a un pam l'una de l'altra. Van començar i acabar juntes. Ja sense donar-nos temps per disfrutar-ho va sorgir una nova traça idèntica a les anteriors però com dividint l'espai traçat per les dues anteriors. Fou el colofó que ens va omplir d'alegria. Montserrat seguia amb nosaltres i nosaltres amb ella. En COMUNIÓ.

Foto augmentada i matizada d'en Diego Cintas corresponent a la primera imatge.

Mica en mica els núvols van tornar a cloure el trocet de cel que damunt els nostres caps s'havia obert i una densa boira va comença de pujar vers els cims de Montserrat per la qual cosa vàrem decidir de marxar ja cap a casa".

Y segueixo trascrivint l'interessant relat de Diego Cintas: "El següent fi de setmana (17-18-19 i 20 de Juliol) vàrem estar amb Sixto Paz als Pirineus d'Osca realitzant uns treballs de relaxació i mantralització. Durant els quatre dies que vàrem ser allà foren vàries les naus que van poder ser fotografiades. Va ser un fi de setmana molt especial per nosaltres també doncs vàrem conèixer persones molt interessants i sensibles

Foto de Diego Cintas

Aquest fi de setmana, ja al nostre poble, vaig tenir la sensació que si feiem un tom pel camp amb la càmara fotogràfica trauríem algun OVNI a les fotos. Així ho vàrem fer i t'adjunto dues fotografies del mateix OVNI preses amb dues càmeres diferents i amb 22 minuts de diferència l'una de l'altra. Espero que les disfrutis. M'acomiado desitjant-te el millor, donant-te la nostra força perquè segueixis obrint ments a la realitat que ens guia. Una gran abraçada de Rosa, David i Diego".


Fotografia augmentada i matizada d'en Diego Cintas corresponent a l'anterior.

Gràcies Rosa, David i Diego, per deixar que poguem compartir, a través d'aquest Bloc, amb moltíssimes persones interessades i inquietes per aquest tema, les vostres fotos, vivències i anhels, que com be sabeu son també els meus...

Salutacions des del dia d'avui, 8-8-8, dia en que comença l'Obertura del PORTAL D'ORIÓ, que culminarà l'11 d'Agost.

Abraçades i salutacions, amics !!

Manuel Luis Tatjé

manueluistatje@hotmail.com