2008-07-23

ELLS SÓN AQUÍ...

Report 13.7.2008-MLT (Cliqueu sobre les imatges per veure-les a pantalla complerta)

Si no fos que cada vegada que faig fotos a la nostra Muntanya Sagrada, ho reflexiono i ho encomano a la meva Consciència, això hauria esdevingut quelcom compulsiu, i per tant, mecànic i incomplert. Donat que visc i em desimbolto prop de MONTSERRAT, faig molt sovint fotografies a la Muntanya. Perquè els seus matisos són infinits i no hi ha dues fotos que siguin iguals. Ja sigui per la llum de l'alba o per la del capvespre, enmig d'un dia assolellat o de núvols que es posen damunt els seus pics i els tapen. D'això, els pagesos del Bages en diuen popularment que "Montserrat porta bufanda". O per les boires que emergeixen, es passegen o arrosseguen pels terribles precipicis, envoltant les roques, donant a la imatge de MONTSERRAT, aparences èpiques i medievals, com si d'un fantàstic castell es tractés, amb els seus altíssims murs infranquejables, o com si sorgís d'un màgic llac, el mateix que la llegenda situa a les entranyes de cavorques i passadissos, conduint a biblioteques ocultes i estances, que custodien els mateixos Blancs Cavallers Templaris del Sant Grial, que a la Dimensió Desconeguda tenen la seva Seu. En instants d'una imatge de MONTSERRAT així, amb boires envolvents o àdhuc quan ressonen els trons, per poc que hom deixi vagar la imaginació, pot veure qualsevol escena artúrica o al mateix Parsival cavalcant el seu blanc corser, apropant-se a la Muntanya Blava, amb aquesta meravellosa música de Wagner, l'Iniciat, sonant, inefable, de fons.

REPORT DEL 13.7.2008-MLT
Per tot aquest cúmul de vives sensacions, sempre demano, humilment, quan em disposo a fer alguna foto, de poder retratar misteris de la Muntanya, o a ELLS, els Senyors del Cel, que es manifesten a l'esplanda dels "Onzes", que entren i surten també, d'aquest Astral de Llum de MONTSERRAT. De vegades, de forma espontània m'han regalat, - perquè un regal és -, alguna imatge curiosa, com aquestes que us presento avui. Fotos analitzades a l'ordenador, matisades, i alguns cops acolorades, per millor realçar algun detall.

REPORT DEL 13.7.2008-MLT

DIFERENTS MATISOS DEL REPORT 13.7.2008-MLT
REPORT 30.6.2008-MLT


REPORT 30.6.2008-MLT


AUGMENT REPORT 30.6.2008-MLT
Cal treure de la ment la idea irrespectuosa i errònia de "caçar-los", car no són animals. Són Éssers d'alta evolució i ens porten coneixement, obertura mental i espiritual. Que ningú es burli del que ignora, i que el respecte i la humilitat, vagin per davant en tots els nostres actes.
Salutacions !
Manuel Luis Tatjé







2 Comments:

Blogger Jordi Bonvehí i Castanyer said...

impressionant la muntanya de Montserrat... no deixa de sorpendre, va ser un dels meus primers posts que vaig publicar al meu bloc "Histories Manresanes", La Misteriosa Llum i els Ovnis a Montserrat:les fotografies de Jordi Gubern.

http://historiesmanresanes.blogspot.com/2008/02/la-misteriosa-llum-i-els-ovnis.html

Enhorabona pel bloc!
Jordi Bonvehí
(P.D. T'he agregat al meu bloc!)

12:52 p. m.  
Blogger Unknown said...

Manuel, opino igual que el Jordi, sencillament impressionants. Fins i tot fa una mica de bassarda, que un dia despreocupat alcis la mirada i vegis la panxa d'una nau interdimensional. Espero que tinguis una bona setmana. Salutacions còsmiques i gironines!

11:01 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home