2008-08-30

PARLEM DEL "CONTACTE" AMB ELLS...

Esplanada dels Albiraments dels ONZES
"ELLS" són Energies Pures, Éssers Interdimensionals, es poden materialitzar i desmaterialitzar segons que ho creguin convenient, d'igual manera poden canviar de pla dimensional, Ells, com a individus, però també les seves naus quan les utilitzen. Les seves naus són gairebé biològiques i responen a les ordres del seu pensament, podent-se transformar de diverses maneres. ELLS, com a individualitats molt evolucionades (sobretot respecte de nosaltres), es serveixen de la projecció i el desdoblament astrals amb la mateixa facilitat amb que nosaltres viatgem en automòbil o fem qualsevol altre activitat comú i corrent. D'igual manera si volen restar per temps indefinit en el nostre pla de tres dimensions ho fan sense cap problema especial. I a més són Intemporals (sempre des de la nostra posició), no estan "lligats" a cap temps concret, d'aquí que se'ls anomena els "Àngels" de l'antiguitat i que, ara i aquí, segueixen amb els seu projectes i les seves missions, en relació al nostre Planeta i la Humanitat, encara que "batejats" amb els altres noms, que el nostre petit grau de comprensió i de progrés els "atorga" i que Ells accepten. ELLS poden connectar - de fet connecten -, amb els éssers humans de la Terra de diverses maneres, i sempre portant Ells la iniciativa. Sovint els seus cossos estan envoltats de camps magnètics enlluernants i de radiacions potentíssimes que, en apropar-se als humans Ells regulen, perquè sinó serien letals per nosaltres. Poden llegir o captar el pensament nostre des de molta distància i, fins i tot visualitzar el nostre propi angle ocular de visió, des de la seva posició. En poques paraules: són tant evolucionats com poderosos. I ens alerten dels camins erronis pels que transita la Humanitat.
Bé, fet aquest recordatori general de com són ELLS, i per tant, veient-se clarament les diferències amb nosaltres, parlaré una mica del "contacte". En la majoria dels casos (òbviament hi ha excepcions) és en forma mental i telepàtica, molt forta i subtil alhora. Per això, els possibles "receptors" d'ELLS, com més equilibrats estiguin físicament i psíquica, més afavoriran l'èxit en els possibles "contactes". En aquest sentit ELLS són perfectes, i nosaltres, som força "defectuosos". Però això es pot pal·liar de diverses formes. Per exemple, preparant-nos un xic mentalment i físicament. Procurant eliminar de la nostra Vida totes les males vibracions que la lluita diària ens encomana. Escoltant músiques tendents a serenar-nos, relaxar-nos, calmant la nostra ment d'angoixes i preocupacions.


Es pot fer Ioga i Meditació, vocalització de Mantrams, alineació i potenciació dels vòrtex o xacres que conformen el nostre Cos Vital, neutralitzant totalment el Cos Físic per tal de donar preponderancia al millor del nostre Interior...

Enviant a GAIA, la nostra Mare Terra les millors Vibracions d'Amor, per ajudar a sanar-la dels quins la agredeixen constantment. Enviant aquesta Energia poderosa de l'AMOR a tots els llocs de malaltia, mort i sufriment del nostre Planeta, per afavorir la curació i l'equilibri... I que aquests actes siguin d'absoluta sinceritat i desinterès... Aquesta actitud ens aproparà a ELLS i facilitarà un "contacte" net i perfecte, alhora que ens farà millors en tots els aspectes.

Vull que s'entengui que això NO ES cap "norma" ni "catecisme",ni cap obligació, ni requisit per ningú, que ningú es porti a engany ni s'equivoqui. Es el que em sabria més greu ! Em limito a aconsellar desde la meva humil experiència i perquè conec les inquietuds que en aquests moments hi ha en relació als albiraments OVNI, els ONZES a MONTSERRAT, i l'increment mundial de les manifestacions d'ELLS, així com els temps que venen, cada cop més importants en el tema que ens ocupa...

Salutacions a tots !!

Manuel Luis Tatjé

manueluistatje@hotmail.com