2008-09-25

PER INVESTIGAR...

PREMEU SOBRE LA FOTO PER ENGRANDIR-LA I VEURE L'OVNI

Es plausible que els investigadors de fenòmens extraordinaris utilitzin totes les eines que tenen al seu abast, crec que és legítim, i quasi és, diria, la seva obligació moral y humana. Tot i que penso que la condició bàsica és llur sinceritat. N'hi ha que en la seva tasca només hi busquen rendiment econòmic. Altres, a més d'això, cerquen de fer-se un nom en aquest "món", destacar "per sobre de...", o fer "refregits" de qualsevol d'aquests temes, sense aportar absolutament res que no sigui la seva orgullosa façana. Quelcom que els manca a molts investigadors - si be, sortosament, no a tots -, és humilitat, y tractant-se dels fenòmens lumínics que succeeixen a MONTSERRAT especialment, un sentit espiritual i transcendent pel que és aquesta investigació concreta. Crec que aquests factors són imprescindibles quan s'investiga.
Després hi han altres aspectes a tenir en compte (si es vol, clar) com ara que els "fenòmens" per dir-ho així, no s'ha de "jugar a sorprendre'ls" o "enganxar-los", seguint algún mode o tipus d'estrategia, que doni a entendre o que sembli que actuem de manera que "ELLS" ho ignoren i així els "cacem" com aquell qui no vol la cosa. I aquesta és una, diguem-ne, "norma" que em va ajudar a comprendre precisament en L.J.Grífol, quan volent fotografiar aquestes "energies" que per mi són els "Orbs" vaig utilitzar repetidament el "flash" a la foscor, donant, - segons
ell -, la impressió de "voler-los sorprendre". En realitat no és que jo els volés sorprendre, és que utilitzava el "flash" perquè només amb aquest es fotografiaven. Amb tot, li dono la raó al Lluís y més tractant-se d' "entitats vivents" procedents d'un altra pla dimensional i molt superiors a nosaltres. D'una banda em refereixo als "Superiors Desconeguts", "Als de Dalt", com els anomenem amistosament, encara que aquesta "regla" es pot aplicar també als "Orbs".
Es evident que no els "sorprendrem" però les nostres "maneres" tampoc no han de pretendre-ho. Tal vegada sigui a l'inrevés i siguin "ELLS" els que ens sorprenguin a nosaltres, ben segur, en el nostre afany d'acostament i de contacte directe, però sincer i sense "trampes".
Quantes vegades hem dit que "llegeixen el nostre pensament àdhuc abans que el poguem emetre", perquè ho han corroborat i han succeït coses que així ho determinen !
Estin convençut que la meva millor foto sortirà quan Ells me la concedeixin, no quan jo "vulgui"... Això no vol pas dir que hagi de guardar la meva càmera. Cal seguir fent fotos, i és clar que si, però obertament, fins hi tot demanant-els-ho... Per tal que no ofereixin CAP DUBTE.
Vull saludar des d'aquí el bon fer investigador, tenaç i incansable de la Marisol Roldán i el seu germà José Antonio els quals amb tota seguretat són autèntics investigadors de les realitats ocultes, especialment a Montserrat. Podeu visitar la seva magnífica Web "AÑOS LUZ" on podreu llegir o escoltar les seves darreres investigacions els "Onzes" a MONTSERRAT. Si voleu podeu fer-ho directament des del Bloc germà "MONTSERRAT, ONCES" on hi ha un vincle directe amb la mateixa.
Salutacions !
Manuel Luis Tatjé