2007-03-09

OVNIS... ENCARA I SEMPRE...
(I)
CONSPIRACIÓ I ENGANY



Tots els medis de comunicació -llevat d'alguns pocs agosarats-, tenen aquest tema (OVNI) condemnat a l'oblit o a la burla. Això no és pas una novetat. El que potser molts ingènuament no s'imaginen, és que aquest, és tema de "prohibició" per part del "Sistema" global que arbitra els països més rics i poderosos del nostre món. Hom pot pensar que per una bona raó ha de ser i, tanmateix, per ell és així. I, com dic, tots els grans medis de comunicació estatals i internacionals, són uns "bons creients" si no volen que els "piquin la cresta". Quan el tema surt a la llum per alguna causa pantagruèlica, només és per desprestigiar-lo o per fer-ne una burla de saberuts. I els agosarats que esmento, es veuen quasi relegats a un subgènere, a una subcultura periodística, que ha de tenir molt d'enginy i "ma esquerre" per subsistir enmig d'aquesta selva on únicament tenen cabuda les "notícies" sobre violacions i violència de gènere, les "notícies" sobre guerra i terrorisme, sang i fetge, per allò d'anar "sensibilitzant les masses...perquè esdevinguin insensibles del tot, la immigració -que el mateix "Sistema" ha desencadenat pels seus foscos interessos-, i un llarg etcètera totalment manipulat i dins l'òrbita i paràmetres que se li han marcat a l'anomenat "Quart Poder", perquè és un fidel portaveu del que li "fan dir". Realment trist i increïble. Molts que estan en aquests medis saben això i, evidentment, callen, altres ho senten a dir i no s'ho creuen i es molesten. Que hom analitzi fredament... Pot quedar sorprès i àdhuc sentir por.
Avui, la pretessa societat del benestar "tapa totes les boques", o gairebé, i les persones, sobretot joves, tenen prou feina en pensar que han d'anar pagant les seves hipoteques, així ja no els queda temps per pensar en revolucions, en filosofies, en mirar el cel i preguntar-se, si ens visiten civilitzacions galàctiques o interdimensionals, si hi ha Déu o si realment l'home per desemvolupar-se íntegrament necessita d'una espiritualitat... El "Sistema" no vol homes així. Per això malda per donar a l'home dels països rics, prou distraccions i preocupacions, perquè no es pregunti "absolutament res", i esdevingui un individu tant escèptic que es burli de tot allò que mínimament s'aparti dels paràmetres socials en els que està col·locat.
Aquesta i no una altra és la "globalitat" que ens volen donar; no pas aquella, que estem tots en un mateix vaixell que cal preservar, la de que hem de ser respectuosos amb el medi ambient, i que l'home "s'ha de fer" internament i externa, per constituir una Humanitat pacífica i sàvia; la "globalitat" a que ens volen abocar és la de l'anul·lació de la persona humana, l'anihilament mental i psicològic, la d'anar dient "amen" a tot bo i fent-nos creure que "som feliços" i fent-nos, massa sovint, desgraciats.
Manuel Luis Tatjé-2.007