2007-03-08

OVNIS... ENCARA I SEMPRE
(i IV)
LIMITACIONS SALVADORES



Malgrat la intervenció d'éssers forans sense principis, confabulats amb el "Sistema" que domina el nostre món, existeixen uns límits que són coneguts de totes les parts, a pesar de que això tampoc sigui de total i públic coneixement. Si no fos per aquests límits haguéssin pogut passar ja multitud de desastres monumentals, amb afectacions, no només pel nostre estricte Planeta Terra sinó també per la resta del Sistema Solar i àdhuc punts de la Galàxia i del Cosmos en general. I no és exagerat.
Recordem el que ens ha deixat dit en Michael Wolf: una bomba atòmica com la de Hiroshima pot afectar multitud de cultures en la Galàxia...
Perquè els móns estan tots connectats. Un desastre produït al nostre Planeta viatge energèticament per tot el Cosmos i arriba a punts insospitats. I no tant sols un desastre o gran esclat energètic: els pensaments són energia que no atura cap "barrera" galàctica, sinó que arriben a altres móns...

Per raó d'aquest fet contundent, que pot ser negatiu i per tant, afectar greument, altres civilitzacions del Cosmos, és que existeixen aquestes limitacions. Perquè la nostra Humanitat terrestre, és molt immadura i defectuosa. No es porta d'una manera equilibrada el progrés espiritual i tecnològic. En el Planeta Terra conviuen l'alta tecnologia sofisticada i els morts de fam i malaltia pels carrers. La gran riquesa a costa de la gran pobresa. L'explotació dels uns sobre els altres. Encara hom pretén solventar o imposar situacions fent la guerra, hi ha individus que s'immolen per les seves creences, terribles màfies poderoses, crim organitzat, degeneració sexual, drogues i un llarg etcètera, que ens fa una Humanitat trista i sòrdida, mancada de compassió i solidaritat, que fomenta individus insensibles que assumeixen amb passivitat tot un munt de situacions il·lògiques i injustes... Així, tal com som, apareixem davant les moltes civilitzacions que existeixen en el Cosmos. I no deixen que arribem "alegrement" a altres planetes per mor que no hi portem la nostra desgraciada manera de ser.

El "Sistema" ho sap, i ho saben els Ets. que col·laboren amb ell, i aquesta és l'explicació més lògica per entendre que l'exploració de l'espai i l'arribada a altres planetes per part de la Humanitat terrestre, sigui lenta, costosa i plena de fracassos. I encara que es disposi de nous ingenis espacials gracies als Zetes Reticulans, també gràcies a l'estudi d'algunes naus estavellades a Nou Mèxic i a altres punts del Planeta, l'home terrestre dirigit per l'actual "Sistema", te l'accés vedat a qualsevol Planeta o satèl·lit del Sistema Solar. Què vol dir això ? Que, de moment, s'hauran de seguir conformant amb les filmacions i els reportatges fotgràfics com fins ara, i res més. I encara gràcies. D'expedicions reals per arribar a la Lluna o a qualsevol planeta, no cal ni parlar-ne, a molts anys vista, atès el camí que porta la nostra Humanitat amb les directrius que segueix. I aquesta, és part de la "sort" que tenim, que "el veritable control" del nostre món, estigui en mans d'éssers d'un alt grau de Consciència, que estan amatents, vigilant l'home terrestre, que sovint, és semblant a un desequilibrat mental que estés jugant amb explosius. Aquesta és la trista realitat a la que mens veiem abocats, tot just començat el S.XXI.

Hem d'estar limitats perquè, lamentablement, no hem assolit un grau de maduració i de consciència suficient, com a Humanitat planetària, responsable d'un saber conquerit i posat a disposició de la Pau i el Progrés solidari, tecnològic i espiritual d'aquest Univers que és "casa nostra". Fins que aquest assoliment no es produeixi, tindrem "vedat sortir fora de casa" i mentrestant ens caldrà aprendre l'autèntica realitat amb grans dosis de la humilitat que tant ens manca. Saber això, tenir coneixement que aquesta és la situació real en la que ens trobem com a Humanitat, és un primer pas per arribar a comprendre objectivament allà on som en relació a moltes altres civilitzacions de les que no tenim ni la més remota referència, però que ens coneixen i saben per on passem, perquè elles hi han passat abans.

Manuel Luis Tatjé- 2007

Bibliografia recomanada: "Los Dossiers del Gobierno Mundial" Autora: Anne Givaudan
Editorial GRAAL.
"Sociedades Secretas i su Poder en el S.XX" Autor: Jan Van Helsing
(es troba a Internet).
www.plancosmico.com (Sixto Paz Wells)