2007-03-08

OVNIS... ENCARA I SEMPRE
(III)
PERÒ NO TOTS HAN VINGUT A ENSENYAR...




Han vingut, sí, però també cal dir que no tots són iguals, ni tots han vingut pel mateix. N'hi ha que s'han embarcat en negociacions diplomàtiques amb el govern americà. Són els descrits correntment com a Zeta Reticulans, o Grisos (segons l'article de Nexus 8, edició francesa, pàgina 3, publicat en el llibre Los Dossiers del Gobierno Mundial, de l'autora Anne Givaudan- Editorial GRAAL-Madrid). Aquest article esmentat, titulat "Què Succeeix Avui ?", es parla del cas d'en Michael Wolf, Dr. en Ciències Fisiques, Informàtica i Bioenergètica, entre altres títols i càrrecs , personatge mal tractat pel "Sistema" perquè, finalment, no va ser mal·leable, ni obedient, i va estar lligat, des de la seva joventut amb tota la trama de "treballs i relacions conjuntes" entre el govern americà i els Ets, tenia molts coneixements d' "alt secret" i segons que ell mateix va explicar, havia conviscut amb aquests Ets, i havia menjat i parlat amb ells..
Entre moltes altres coses, diu l'Article:
"Del 1.972 al 1.977 el Doctor Wolf fou contracta per la investigació secreta governamental sobre la tecnologia extraterrestre. "M'he trobat amb els éssers extraterrestres cada dia en el meu treball i he compartit el meu menjar amb ells", mentre feia una investigació altament classificada en els laboratoris d'investigacions subterrànies. "Els Zetes (NDLT: els Ets vinguts de Zeta Retículum) treballen en les instal·lacions subterrànies, com ho ha demanat el govern americà. No són els Ets els quins trenquen els tractats entre els Zetes i el govern americà, tot el contrari, és el govern qui no ha respectat els tractats, maltractant als Ets i disparant als Ovnis". "Existeixen, de fet, alguns Ets presoners". "Els científics del govern han descobert que els Ets no es poden desmaterialitzar i tampoc escapar-se, si hi ha un camp electromagnètic enormement potent al seu voltant".
El Dr. Wolf feu aquest comentari: "N'hi ha al govern, que volen millors relacions diplomàtiques amb els Ets, però altres d'entre els militars, els volen abatre. Això resulta irònic, -diu Wolf-, perquè la tecnologia SDI (Guerra de les Galàxies) ha sigut entregada al govern pels Ets".
"Els Ets tenen igualment altres preocupacions. Han parlat de Déu i de la mort amb Wolf. I han ensenyat que tots els món estan connectats: una bomba atòmica com la d'Hiroshima pot afectar milions de cultures en la Galàxia. També han dit: el pensament és energia, no s'atura en una "barrera" galàctica, sinó que és rebuda en altres móns.
"També diu Wolf: "Els humans comencen de canviar, a evolucionar, i busquen arrels espirituals. Déu significa molt més del que la gent pot obtenir de l'església".
"El Dr. Wolf descriu diverses races extraterrestres: Una d'elles te la pell taronja, un cap molt gran i grans ulls negres, sense blanc ni iris, i sis dits a les mans. Una dissecció ha revelat que el seu cervell poseeix quatre lòbuls, que tenen nervis i globus oculars diferents, i un sistema digestiu d'aspecte esponjós. El cervell d'aquests Ets està més desenvolupat i connectat, i no és de cos callós".../...
"Wolf diu que els cercles en els camps de blat (Crop Cercles) "són d'origen extraterrestre i han estat mal copiats pels militars utilitzant armes del SDI (Iniciativa Estratègica de Defensa) que emeten un raig làser impulsat." "Igualment declara: "...amb els Crop Cercles fets pels Ets, les plantes seguien vives i continuaven creixent (després d'haver sigut doblades en formes pictogràfiques). En els Crops Cercles fets per armes SDI, les plantes es moren. Aquestes armes SDI estan manipulades des d'una base secreta a l'Himàlaia".
"Diu Wolf, que està convençut que hi ha dispositius psicotrònics d'energia dirigida, els que han sigut utiltzats per elements criminals en l'organització de simulacions OVNI per desacreditar alguns ufòlecs massa eficaços en la lluita oer oisar fi al cover-up (tapadora)".
"Wolf revela que el cervell científic Albert Einstein havia tingut contactes amb éssers extraterrestres", i que una comprensió recent de l'energia del punt zero "estava en relació amb l'argument forat blanc/forat negre". (Nota: argument d'una possible drecera en l'espai-temps). Segons Wolf, els Ets li han dit que el vuit està ple d'energia aprofitable. A més, declara, que experiències del govern americà utilitzant una tecnologia extravagant han creat forats en el temps".
"Wolf revela que el govern americà treballa sobre prototipus de discs antigravetat extraterrestres. "Diu que els extraterrestres trevessen la Galàxia per la manipulació de l'espai-temps per tal de traçar el destí vers ells. "El temps es redueix a zero i l'acceleració és augmentada fins a l'infinit". També diu que els militars fan experiments en els que el pilot dirigeix un avió d'ultima generació a través d'un procés mental. Científics del govern han descobert que "alguns OVNIS són vehicles vius que poden dividir-se i reformar-se". Aquests "vehicles vius" responen també, aparentment, les ordres del pensament.
És evident que aquests extraterrestres Zeta Reticulans res no tenen a veure amb els primers que hem parlat. Els Zetes tenen obscurs plans i mètodes diferents que poden concordar amb els del "Sistema". Aquests extraterrestres han traspassat tecnologia bèl·lica i sistemes sofisticats per "fer la guerra" allà on convingui, a canvi d'altres interessos, que per res són la Pau, el Progrés i l'Espiritualitat del nostre Planeta.
No es pot pensar ingènuament, que tots els que visiten la Terra, venen amb intencions fraternes i de col·laboració real i positiva. També sabem que n'hi ha més d'aquests que dels altres, i aquesta, és la "sort" que te la nostra Humanitat, malgrat tot.
No obstant, repeteixo, els que venen al nostre món, proporcionant coneixements d'altes tecnologies, posant-los en mans dels quins no aspiren altra cosa que el poder i el domini absolut del Planeta i la seva Humanitat, no són de fiar puig que ells, a canvi, n'extreuen també un benefici particular i no han vingut aquí en nom de cap altruisme. S'aprofiten a més, del "Lliure Albir" a que com a Humanitat planetària tenim dret, i això fa que els problemes propis d'aquest món els hagin de resoldre els seus propis habitants, sense la intervenció de forans. Malgrat que els problemes de la Humanitat els hagin incrementat -es pot dir-, precisament els forans, en aquest cas els "Zetes Reticulans" posant en mans dels pitjors humans, claus poderoses de la seva tecnologia perquè "dominint la Humanitat". Tot plegat sembla un contrasentit però és així.
Manuel Luis Tatjé-2.007