2007-03-09

OVNIS... ENCARA I SEMPRE...
(II)
ELS OVNIS I ELS SEUS OCUPANTS HAN ESTAT AQUÍ..!
No ens ha pas de sorprendre una cosa així. Era d'esperar. És una cosa tant lògica que cau pel seu propi pes. Aquesta era i, - en molts casos encara és -, la pregunta que molta gent es feia: "Com és que no es posen en contacte amb els governs de la Terra, amb les autoritats del nostre món ?". Ho van fer, amics, ho van fer !! El que succeeix és que, com en tantes altres coses, la història és tota una altra, i hem estat vilment enganyats.
"El 20 de Febrer del 1.954 va ser el dia "D" (segons en Michael Hesemann "UFOS-Die Beweise: (OVNIS-Les Proves) - i "UFOS-Die Contakte: (OFNIS-El Contacte) aquest esdeveniment està confirmat en filmacions i diferents testimonis, entre aquests, el d'en Gerald Light, del poderós grup de comunicacions CBS; Compte de Clancerty, membre de la Cambra Alta dels Lords d'Anglaterra; en William Cooper, ex agent secret; Paul Salomon, membre del personal d'aeronàutica i molts altres que, en aquesta època estaven estacionats a MUROC/Edwards.
Aquest dia, tots els oficials, inclòs el comandant, corrien per la torre de control per observar un gran disc d'entre 60 i 100 m. de diàmetre, que planejava sobre la pista d'enlairament. El van estar observant durant hores fins que tothom a la base, se'n van assegurar.
El disc feia maniobres de vol desafiant totes les regles de la física, s'enlairava de baix cap a dalt, d'un costat a l'altre, en angle recte, etc.
Un xic més tard, eren un total de cinc objectes voladors, tres en format de disc i dos en forma de cigar.
Eisenhower va arribar al camp d'aviació; ell feia en aquest moment un tractament prop de Palm Springs. Ell i tota la base varen ser testimonis del descens d'un petit grup d'ocupants, que es van apropar a ells. Tenien aspecte humanoide, la seva mida era, més o menys, com la dels éssers humans, eren rossos i parlaven angles.
Ells van proposar la seva ajuda pel desenvolupament espiritual de la Humanitat amb la condició, digueren, que acceptéssim destruir les nostres armes atòmiques. Ells no estaven disposats a posar a la nostra disposició la seva tecnologia, car no érem capaços d'utilitzar ni tant sols la nostra, com a humans responsables.
Ells pensaven que qualsevol tecnologia nova només serviria per matar-nos mútuament. Aquesta raça va explicar que estàvem en el camí de l'auto-destrucció, que hauriem de cessar de destruir-nos, de contaminar la Terra, d'explotar les riqueses minerals.
Hauriem de viure amb harmonia amb la Creació. És capital perquè aprenguem a considerar-nos com a ciutadans d'una família planetària i que hem de tenir el deure de comportar-nos així.
Hauriem d'abandonar el més ràpid possible la nostra creença que podem actuar sens miraments. No podriem entrar en contacte amb ells a no ser que comncéssim a conduir-nos com a ciutadans d'un sistema planetari.
Ells també són part d'aquesta família planetària, i els hauriem de tractar així, a ells i a tots els nostres semblants damunt la Terra. Des del moment que haguéssim après a mantenir relacions de pau amb totes les altres nacions, podríem aconseguir relacions interplanetàries".
Totes les persones presents es van mantenir escèptiques, tot i aquest llenguatge, principalment en el que es referia a l'exigència imperativa de desmantellament nuclear. Ningú es podia imaginar que un desarmament podés ser de l'interès dels Estats Units.
Tots tenien por de quedar-se sense defensa davant dels extraterrestres.
L'OFERIMENT VA SER REFUSAT ! Els extraterrestres van declarar aleshores que continuarien mantenint contacte només amb individus sols mentre els humans no els acceptessin. Va ser aleshores que van fer una demostració de les seves possibilitats tècniques que van imposar respecte al President, que es mantenia allà, paralitzat, dins el seu cercle. Ells van mostrar les seves naus espacials al President i van mostrar també la seva capacitat de tornar-se invisibles. Eisenhower va sentir un malestar ! Ningú no els podia veure, però tots sabien que ells estaven allà. De seguida els estrangers van entrar a les seves naus i es van enlairar.
L'astronauta americà Gordon Cooper va confirmar aquest esdeveniment i va explicar que durant el seu servei, va veure un film mostrant un aterratge d'OVNIS en una base de la força aèria a Califòrnia els anys 50".
Quina pena i quina vergonya aliena hom no ha de sentir, en assebentar-se d'un refús d'aquestes dimensions ? Aquests eren i segueixen essent els "governants" del nostre món ! Un poder irresponsable que no ha parat de fer esclatar guerres i que acapara amb tots els mètodes imaginables el poder absolut de tot el Planeta !
I tant que els OVNIS i els seus ocupants han estat aquí ! I a més del contacte que acabo de relatar, n'hi ha molts altres de similars i també d'altra índole. Més al "Sistema" no li ha interessat fer públics tots aquests contactes. Alguns d'ells tant tristos i decebedors pels habitants d'aquest Planeta, com aquest, que va sewr presidit pel President Eisenhower.
Això explica abastement, "perquè no es deixen veure dins un bany de multituds, perquè no hi ha a nivell planetari unes relacions cordials i fraternes, com seria de desitjar, perquè sempre aparèixen en grups aillats gairebé i prèviament disposats a rebre'ls, perquè els contactes verídics i objectius, avui, els fan a un nivell selectiu i individual". Està clar que, en el seu moment, a mitjans del S.XX, ja van connectar amb les "altes instàncies politico-religioses d'aquest Planeta", lamentablement amb un resultat nul, digne del grau i nivell de progrés real de la nostra desequilibrada Humanitat.
Aquests estat de coses, és el que es conjuga: per un costat el secretisme, l'embrutiment de la realitat i la mentida, referits al tema OVNI i als contactes haguts amb éssers i entitats foranes del nostre món, per part de les diferents administracions i organismes oficials; per l'altra, la gran diversitat de grups que pul·lulen i es mouen a l'entorn d'aquest fet incontrovertible, tant els grups d'escèptics organitzats, parapetats darrera pomposos noms i amparats pel propi "Sistema", per desacreditar el tema OVNI i fer aparèixer com malalts mentals als seus paladins i defensors, com els grups més discrets que apartant-se de les falòrnies del populisme, cerquen l'albirament i el contacte, des d'angles més espirituals o més "científics", i sense fer soroll.
Qui hi surt "perdent" amb tot això, és el gran públic, que moltes vegades està confós i no sap a que atenir-se, a quines veus fer cas o si apuntar-se a l'actitud escèptica (que és el que desitja el "Sistema": "Un món d'escèptics mal·leables i no pensants en tots els àmbits, també aquest").
La pròpia aparent incredibilitat del tema, és una de les principals armes que te el "Sistema" per desacreditar-lo quan circulen notícies diverses que traspassen el "bunker" del secretisme en que habitualment està relegat. D'aquesta sempre aparent incrediblitat se'n valen també i amb alegria fàcil els saberuts racionalistes de torn, que ridiculitzen i enfonsen el tema OVNI com a frívol i poc seriós, fent-se alhora i sabent-ho o no, còmplices del "Sistema", en una línia suau i irònica d' "home de negre", sovint força d'estar per casa, perquè se'ls hi veu la llauna, malgrat tot.
Manuel Luis Tatjé-2.007