2006-05-15




Montserrat és una cita mensual: els 11 de cada més (la nit dels 11 cap als 12)... Si tens curiositat per saber i alhora sentir amb l'innocència d'un infant i el Cor obert, descobriràs el que succeeix realment a Montserrat, a l'entorn de traces lumíniques contundents que es manifesten, i començaràs de mirar el teu propi interior...

ESSERS SUPERIORS DE LLUM

La paraula "extraterrestre", literalment vol dir: "entitat que no prové d'aquest Planeta, que no pertany a la Terra". Però anys d'experiència ens venen a dir també, que el mot "extraterrestre" no és el millor definitori de les individualitats o entitats que venen o estan en el nostre Món provinents de diferents àmbits dimensionals o planetes, sinó que és un mot massa diversificat i del qual se'n ha fet un us negatiu, material i també irònic o de mofa. Per això el mot "extraterrestre" es pot dir que està força "desautoritzat" i no frueix de positiva acceptació entre les persones que fan un seguiment seriós de tota aquesta fenomenología i, que d'altra banda, considerem indeslligable d'una espiritualitat profunda, laboriosa i fins militant, com a substracte bàsic propiciador de l'anomenat "contacte" i d'una relació possible amb intel·ligencies procedents d'una altra realitat molt més objectiva que la nostra i de la qual, el nostra Planeta Terra n'és més depenent del que molts s'imaginen.
Tenim doncs, Entitats o Éssers de Llum (a mi m'agrada anomenar-los "Germans") que son Individus de molta elevació, per suposat, i que venen d'altres dimensions, d' "universos paral·lels" - com es diu avui dia -, en els termes més rancis de l'Esoterisme o Ocultisme seriós, en podriem dir: Món Astral, Món Mental, Món Causal, etc. Hi ha entitats doncs, que son permanentment en aquesta "Quarta Dimensió" o Món Astral, i n'hi han altres, que tant sols hi viatgen. Perquè els desplaçaments dins la Quarta Dimensió o Món Astral, son instantanis i, val a dir, que son més ràpids que la Velocitat de la Llum (condició imprescindible per viatjar pels Universos Paral·lels), qüestió que encara sona a "ciencia-ficció", en aquests començaments del S.XXI.
Hi ha entitats que tenen cos físic com el nostre i que provenen de Planetes situats tant en el nostre Sistema Solar com en la Galàxia o altres punts desconeguts que, -com he dit-, tenen cos físic i que, evidentment, cada vegada que es traslladen a llargues distàncies (al·lucinants per la nostra ment inhabituada), penetren dins la Quarta Dimensió i es desplacen on calgui, pràcticament a la velocitat del pensament.
És una qüestió que, en el moment oportú serà verificada per la Ciència que, avui per avui, de bracet amb els més racionalistes, somriu compasivament davant dels que s'atreveixen a parlar d'aquests temes amb comvenciment.
Es evident que el Planeta Terra, de tots aquests Planetes quins habitants ens "visiten" i/o "vigilen amatents" els comportaments conductuals d'aquesta trista Humanitat, el Planeta Terra és el més endarrerit i el més malalt psicològicament parlant. Es un Planeta que, per una banda te avenços i per l'altra te retraç enorme i endèmic. S'han perdut coneixements primigenis - es pot dir -, coneixements que han quedat diluits en la negror profunda dels temps, i s'han perdut alhora que havíen desaparegut continents d'aquest Planeta fa decenes i centenars de milers d'anys, i la Humanitat actual, ha perdut també, les cronologíes autèntiques de tots els esdeveniments passats i orígens. De l'estat de retraç i de malaltia d'aquest Planeta amb la seva Humanitat, en saben molt els "Germans de Llum" i les Altes Jerarquies. Ells estan en contacte directe i permanent amb els que, en el seu dia, els van autoritzar (no sé si aquesta és la paraula exacte) per sembrar la Llavor de la Vida al nostre Món. Per tant coneixen abastement, el lamentable i deficient estat, en que per llarguíssims mil·lenis resta i persisteix aquesta Humanitat. I per aquest motiu tenen a aquest Món nostra sumit en una mena de "quarentena" i, aixo, es tradueix en que les possibles relacions interplanetaries de la Terra, estan aturades, congelades.
El Planeta actualment, i des de ja fa molt, està en un estat d'aïllament, degut precisament al desenvolupament anòmal que està fent l'home damunt la Terra en tots els seus nivells: físic, psic, mental, etc. Aleshores, estem "vigilats" en el nostre caminar pels Essers que, d'alguna manera, son els "Responsables" de la Vida en el Planeta. El fet però, de que en aquests moments, estigui el Planeta passant unes etapes tant negatives, fa que hagin decidit - aquestes Jerarquies Superiors-, que no siguem "visitats d'una manera normal" per altres Humanitats amb les que podriem estar en relació i contacte permanent.
(Continuarà aquest relat en una propera entrada)
Fortes Salutacions als que heu arribat fins aquí !!