2006-05-15



El Montserrat de l'Esperit s'alça per damunt el caos i la fosca,
però cal "aprendre" de captar-lo per entendre i
copsar la força que vessa
per tota la Serra i en especial pels Cors més purs...

ESSERS SUPERIORS DE LLUM (continuació)



De vegades, bo i sent conscient d'aquesta situació (a nivell personal) vindría a donar l'impressió que quadre en la Humanitat aquella frase famosa que diu que: "Estem deixats de la Ma de Déu..." Però jo no crec que estiguem deixats de la ma de Déu, encara que ho pugui "semblar" en moments determinats. A mi, de vegades també m'ha donat aquesta impressió. Però simplement és una impressió, que, reflexionada correctament, penso que estem en una "fase" en la que es deixa que l'home pugui prendre consciència i adonar-se dels nivells que ha assolit, en les condicions que els ha assolit i de què li espera en el futur, per ell i per les gernacions que avancen i que venen.
S'ha parlat molt també, en termes de "Fi del Món", "destrucció final", "final d'etapa", sí, jo crec també, que per les Ments Supremes dels nostres creadors - per dir-ho així-, dels "cosmocràtors", o dels que tanmateix van portar la Vida damunt la Terra en el seu moment, ha passat per la Seva Imaginació, el fet, de posar "punt i final" a una qüestió que, presumiblement, no te cap solució global, per bé que hi ha diferents grups humans, que si, que malden per sortir d'aquesta mala espiral, d'aquesta negativitat que porta només, a continuats focus de guerres sagnants, desequilibris econòmics, globalitzacions no justes per tothom, si de cas per uns quants, contaminacions planetàries, dolor i mort, en percentatges elevadíssims de la Humanitat, etc.
Els "Germans de Llum", saben, coneixen perfectament això, i abans d'arribar a solucions dràstiques", crec que estan "donant temps" i estan "donant camí", a que com a minim, grups determinats de la Humanitat, que realment, estan més "desperts" de Consciència", vegin quin és el camí que realment s'ha de seguir, vegin realment la Llum i es consolidin en distintes latituds del Planeta, en forma de les tant conegudes O.N.G.s, en forma de grups que stan lluitant contra malalties "de laboratori" tant terribles S.I.D.A., que estan ajudan a molts "marginats" de les grans urbs. Hi ha grups que estan fent una tasca ingent en tots aquests racons del Planeta, on hi ha tants problemes i desequilibris, a costat mateix de les riqueses desmesurades... I jo crec que és precisament per això, que han tendit a ajornar (Potser ?) acabar amb aquest Planeta i amb aquesta Humanitat (com una tasca fracassada i obsoleta), gràcies a haver´hi aquests grups que realment treballen, que tenen la "Llum a les seves mans", moltes vegades sense saber-ho ni ells mateixos, que fins els pot "semblar" que estan exempts d'espiritualitat, quan en realitat, la transllueixen pels quatre costats i l'encomanen a tot aquell que s'hi acosta.
Però, d'altra banda, jo també crec que és evident, que hi ha hagut moments, que aquests "cosmocràtors", aquests "biòlegs- genètics" de molt alt nivell, que son els que en el seu dia, obeïnt altes ordres, van posar i organitzar la Vida en aquest Planeta, son els que ha n contingut aquest "posar fi a les coses - entenguis el Planeta-, d'una manera dràstica" que crec que en algún moment de la història, ha sigut d'un pes "imminent i real".
Hi ha hagut moments, etapes concretes en què vidents autèntics, prevèien que "el Món s'acabaría" en determinades dades. I això era cert: ho estaven veient i palpant. Ara bé, el cert és que el temps ha passat i, sospesades les coses, res no ha passat, en aparença. Probablement, les coses per "algu" no han de ser forçosament inamobibles, i per això, hi ha profecies que no s'han acomplert conforme al seu anunci. Això no vol dir pas doncs, que les profecies siguin falses, ni molt menys ! També hi ha qui ha dit que, curiosament, les profecies existeixen precisament perquè no arribin a complir-se. Perquè la mateix por que arribin a complir-se, faci que les persones "entrin en raó i Consciència" i aleshores, no arribin a produir-se les catàstrofes, les guerres, etc., perquè ja no calgui o no hi hagi res que hi condueixi.
Doncs això, és una qüestió similar. Jo crec que en el moment en que van ser fetes, eren -com he dit- certeres i, hom podia pensar, tanmateix, que éren una "veritat" avançada en el temps. Ara el temps ha passat, han passat cinc-cents, mil anys, ha passat "X" temps des que aquestes profecies van ser fetes, i avui dia podem veure que hem sobrepassat el més que temible Any Dos-mil ( de la nostra cronología) i que el Planeta continua en la seva òrbita i que la Vida continua. Ningú ha destruït el Món - encara -, si no és el propi home amb la seva actuació, i tot segueix com sempre, amb el positiu i el negatiu.
Alguna inspiració m'està dient, doncs, que se'ns està donant "un temps preciós" quan, veritablement, el nostre temps, - el temps global de la Humanitat hem refereixo, no el temps individual i particular de cada un-, el Temps Global de la Humanitat s'està allargant. S'està donant un temps més, probablement, gràcies -com he dit-, a aquests grups que, amb la seva actuació, estan escampant la Llum pel Món, i per tal que puguin seguir expansionant-la. Arribat el moment que creguin oportú (els Essers de Llum) hi haurà el tipus d'acció planetària que Ells considerin per "posar fi" a tot aquest "projecte fracassat" o per donar-li el tomb necessari que la Humanitat hauría de donar per tal de sortir de les tristíssimes espirals del dolor, la malaltía, la mort, del desequilibri, per sortir de l'espiral de l'Ego-Subconscient, i entrar, finalment, dins la resplendent Llum meravellosa de la Consciència Plena i Desperta.
Doblement gràcies als que hagiu aconseguit de llegir aquesta segona entrada, que continuara i finalitzarà en la propera entrada. Fortes Salutacions Amics !!
Manuel Luis Tatjé