2008-03-14

ENTRE RATXES DE VENT, EL CEL ESTRELLAT... Doncs si, entre ratxes d'un fortíssim vent, la nit de l'onze aparegué com un escenari gegantí entre tenebres i cors esperançats, sota la volta celest plena d'infinites llums, amb una Via Làctia farcida amb una miríade de perles relluents i llampegants... I sens dubta, amb aquest esclat de VIDA que emana de l'Univers sencer i de totes les seves dimensions vibrants i compenetrades, que abraça tots els que alcen el cap amb l'esguard posat en el firmament. Nit de molt vent i de no tant fred, uns a prop dels altres, amb la fe, o la il·lusió, amb la ment oberta, amb una alegria interior, o amb una angoixa... Qui sap, de vegades, allò que guarden en el seu interior tots els que esperen..?
Aquesta vegada vàrem contar amb la presència d'un equip de "Telecinco", que van fer un complet reportatge sobre la reunió, amb diverses entrevistes a molts dels assistents, encara que, per descomptat, cal destacar la que feren a Lluis Josep Grifol, qui amb el seu "saber fer" en el tema dels albiraments ovni, del qual i com és sabut, n'és un vertader especialista, va anar desgranant una detallada sintesi del que és MONTSERRAT i les reunions dels ONZES de cada mes, amb llurs característiques, els seus encerts, allò que s'ha anat aprenent a través de tants anys, qui són els Éssers Angèlics que es manifesten amb una reiteració que els més veterans coneixen bé, i la seva idiosincràcia envers els assistents, així com aquest codi de contacte, que vertaderament, només funciona si Ells ho determinen. La certesa corroborada que són els protagonistes de la majoria d' "aparicions marianas" y que "han inspirat" també, la majoría de les grans religions del món. Ells són defensors escrupulosos del "Lliure Albir" humà, i si bé coneixen totes les males circumstàncies que concorren en l'esdevenir de la Humanitat, en res interfereixen. Tot i que si que ens porten missatges i ens aconsellen. Són doncs, Éssers Angèlics (Energies Pures) que no pertanyen al nostre món físic i la seva estança és en altres dimensions. El seu enorme creixement i tecnología els permeten d'entrar i sortir, o viatjar per les distintes dimensions existents: una qüestió que "encara" està vedada pel conjunt dels humans.
Aquest Onze de Març, nou fou d'espectaculars albiraments : no ho tenim garantit (com algú podria creure), amb tot però, si que hi hagué un diàleg, i fins i tot lleus albiraments, i percepcions, per part d'alguns dels assistents, al menys, de dos albirament d'ovnis volant en apagat. I tal com s'ha viscut ja altres vegades: ningú se'n va "buit" car la impressionant nit que ens envoltava, no podia deixar ningú indiferent i l'Energia latent en la Muntanya Sagrada de MONTSERRAT, feu presa de tots els assistents a l'esplanada, se'n adonessin o no.
Nit de recerques i d'altres inquietuds, doncs mentre estàvem reunits, es va acostar un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, que estaven cercant un desaparegut en la Muntanya, de qui ens van donar la descripció. Per la nostra banda vam demanar un "ajut especial" ALS DE DALT, però l'intent va ser infructuós. No som infal·libles.
I en aquesta mateixa matinada de vents i de pressagis, essent ja dia 12, deixava aquest món l'Abat Emèrit de l'Abadia de Montserrat, Dom Cassià Maria Just: un gran home i un gran religiós d'aquesta estimada terra de Catalunya.
Salutacions Cordials !
Manuel Luis Tatjé