2007-12-14

MONTSERRAT: PROMETEDORA PERSPECTIVA OVNI PEL 2008
S'acava l'any i la perspectiva pel 2008, com indica el títol, és prometedora i creixent pel que fa a la manifestació OVNI. Així ve determinat sobretot des del mes d'Agost passat fins aquest 11 de Desembre, que encara ens troba vibrants, després de l'aproximació dels dos OVNIs a l'avió que, com s'explica en la crònica del mes de Novembre (que trobareu en aquest mateix Bloc) els reporters de TVE varen poder filmar i ensenyar arreu del món, (encara que només fos per una sola vegada), l'astoradora realitat que hom viu a l' "Esplanada dels Onzes de cada mes" a MONTSERRAT.

Aquest 11 de Desembre, el darrer de l'any, però sens dubte, el portal del proper, va reunir un bon nombre de persones dignes i disposades a ser testimonis, malgrat l'intens fred de la nit que, per suposat, abrigats, vam minimitzar contemplant la nitidesa d'aquest cel casi hivernal.

El primer traç va sorgir només començar la reunió, quan en Lluís Josep Grifol va començar d'enraonar, i després d'una manera força seguida, en van sorgir més, subratllant paraules i frases. El quin seria el principal traç de la nit, va arribar quan l'orador comentava que, actualment (ELLS) venen sense intermediaris, per estimular en nosaltres la dignitat i l'espiritualitat, perquè (ELLS) "estan cansats" del fracàs dels que ho haurien d'haver fet (sacerdots, la majoria grans i multitud d'esglésies ensorrant-se i perdent-se tot indici de fervor). En pronunciar les paraules "ESTAN CANSATS", es va pruduir un traç enorme i brillant, de corroboració al que s'estava comentant. Tothom va quedar sorprès davant d'aquesta "resposta".

Pasada una estona, i contestant la típica i tòpica pregunta -contestada milers de vegadas (i que s'anirà contestant) de "quina és la diferència entre un meteòrit i els traços que aquí es manifesten", L.J. Grífol va esmentar en George Adamsky, com un dels primers Grans Contactes, per cert, - i que per alguna cosa deu ser -, enterrat en el cementiri d'Arlington, no gaire lluny de J.F.Kennedy, per la seva actitud forta i decidida, després dels seus contactes directes, i comparant aquesta actitud amb la de companys més propers com en Jaume Silvestre, que ha tingut experiències visuals i fotogràfiques relacionades amb les trobades de MONTSERRAT, qui això escriu, amb l'experiència de l' "espaldarazo" (també relatada en aquest Bloc). Aquí es va produir un nou traç brillant, que feu vibrar tothom. Això corroborava, sens lloc a dubtes, les paraules de L.J.Grífol, sobre l'actitud de fermesa i seguretat que precedeix una experiència d'aquest tipus.

La reunió no es va allargar més, doncs, com diu en Lluís, no convé abusar. Doncs les respostes hagudes havien calat fons, Es clar que sempre "en voldriem més", una reacció molt humana que però, s'ha de "controlar".

PER TENIR EN COMPTE

Pel que fa als albiraments i manifestacions OVNI, cal tenir en compte, i respectar, els punts de vista de cadascú així com totes les reflexions que s'efectuïn.

Després de quasi trenta anys de seguiment, estudi, investigació, meditació i múltiples i incessants experiències mentals-visuals, però també altres. Ningú pot negar aquesta realitat sota cap excusa. I també cal escoltar la veu dels que més experiència han assolit en tots aquests anys. Car les corroboracions que s'han ajuntat sobre distints temes vitals personals i col·lectius, es podrien reunir ja en un tom respectable que sorprendria a més d'un.

Amb tot, la reunió dels "Onces de Cada Mes", NO ES un tot únic, sectari, religiós o d'índole semblant, sinó un grup obert i molts cops canviant (tot i que els veterans hi persistim: no faltaria més !), i que comparteix llur visió, i experiència dels fets. I que, tot s'ha de dir, coincideix, al menys en un 80% o fins i tot més, en l'enteniment i la comprensió referent ALS que es manifesten a MONTSERRAT. Per damunt de tot el respecte. Els que tenen manca de respecte no tenen cabuda en els nostres criteris. Totes les dissensions es poden discutir amb total respecte del criteri de cada un, com persones educades i responsables. I cadascú que es quedi amb el que el seu cor o el seu cervell li suggereixi.

Això que escric no és cap "norma", són aspectes molt importants que, per la meva banda (i crec que molts pensaran que tinc raó) he arribat a comprendre i que des d'aquest Bloc comunico com aportació important a l'hora de valorar amb totes les conseqüències i sempre, des d'una òptica oberta i responsable els albiraments OVNI a MONTSERRAT i la important "Cita" dels "ONZES DE CADA MES"

Salutacions a tots de cara a l'ANY NOU DE 2008 !!

Manuel Luis Tatjé.

Nota: El fet que hagi escrit i publicat el poema "Jeshua, encara hi és" no representa a ningú més que a la meva persona particular. No pretenc "ADOCTRINAR" ningú a través del poema, ni fer "promoció de cap secta ni religió" ben lluny estic d'això. Els que han entès això van errats.

Qualsevol persona que actui amb el degut respecte pot publicar en aquest BLOC la seva particular forma d'entendre i estimar la Manifestació OVNI dels Onzes a Montserrat. Es el que he intentat de fer i espero que tothom ho entengui així. MLT.

(podeu escriure, si voleu els vostres suggeriments en aquest mateix Bloc o si ho preferiu a la meva adreça electrònica:

manueluistatje@hotmail.com