2007-12-23

MES ENLLÀ DE L'ESPAI TEMPS... Que els OVNIs tenen relació amb l'espiritualitat, no és quelcom que s'inventen alguns investigadors de la manifestació OVNI de MONTSERRAT, ufòlegs internacionals de la categoria d'un Jacques Valée han arribat a aquesta conclusió després de dedicar molts anys de la seva vida a l'estudi i a la investigació més rigorosa i seria. "Els OVNIs -segons Valée-, influeixen sobre el que nosaltres anomenem la nostra vida espiritual".

A Montserrat, és obvi que s'hi manifesten unes "Altíssimes Intel·ligències" que connecten psíquicament amb els éssers humans amb una total i absoluta precisió. Se'n ha dit "Contacte Mental-Visual" perquè al mateix temps que es produeix aquesta connexió psíquica instantània, te lloc la visualització física dels manifestants, en forma de traços de llum molt diversos, en colors, grandària i direccions, i un grau de contundència directament proporcionals als pensaments o paraules acabats de pronunciar per les persones, que s'han reunit amb el propòsit de repetir el contacte un cop més. Aquest fet intrínsec, que es repeteix pràcticament mes rera mes, amb una quantitat ingent de testimonis protagonistes, desautoritza tots els que es pensen, encara, que el que allí es veuen són meteorits o estels, que ni amb distància ni amb precisió, es poden arribar a assemblar amb els traços reals i intel·ligents esmentats.

Segueix dient en Jacques Valée: " El fenomen OVNI és una indicació d'altres dimensions més enllà de l'espai temps. Pot ser que els OVNIS no procedeixin de l'espai sinó d'un multivers que ens envolta i quina inquietant realitat hem persistit en refutar malgrat les proves que en tenim des de fa segles".

A Montserrat, no és per vanagloriar-nos-en, però aquesta sàvia indicació d'en Valée, fa temps que està confirmada per aquestes "Altes Intel·ligències". I és bo que ufòlegs d'aquest prestigi arribin a aquestes conclusions, car són coincidents , en certa manera, amb les d'un bon nombre dels que assistim a les trobades mensuals dels "ONZES de MONTSERRAT".

És difícil, tanmateix, estar d'acord en un cent per cent en totes les valoracions que hom pugui fer sobre tot el que succeeix a MONTSERRAT referent a aquest tema, puig que la part espiritual, personal i intima de cadascú, s'enriqueix en la pròpia individual experiència, que despres, - si ho creu convenient -, compartirà, matisarà, i/o completarà amb el grup. No obstant, hi ha moltes coincidències entre els assistents més assidus. Esmentar paràgrafs de Jacques Valée tampoc vol dir que hom hagi d'estar d'acord amb totes les seves conclusions un cent per cent, però si que he cregut oportú d'assenyalar algunes que, en part o totalment, semblen concordar amb les que es fan a Montserrat, i que es desprenen, justament, de l'experiència vivencial directa.

També sembla que faci un acte d'humilitat i reconeixement, aquest ufòleg francès establert als USA quan diu:"Tant sols hem après que els nostres conceptes d'espai i de temps eren falsos; que existia una realitat més vasta i altres dimensions; i que havia arribat el moment de posar en tela de judici la nostra manera de veure l'univers". També Valée considera els OVNIs un "fenomen paranormal", tal i com ho deixa estipulat en aquest paràgraf: "Existeix un sistema de control espiritual de la consciència humana, del qual els fenòmens paranormals, tal com els OVNIs, en són una de les manifestacions. No puc dir si aquest control és natural i espontani; si és explicable en termes de genètica.socio-psicología o de fenòmens ordinaris, o si és artificial i és en mans d'alguna voluntat sobrehumana. Pot ser que estigui completament regit per lleis de les que encara no hem descobert els elements base". També diu a propòsit dels OVNIs: " (Els OVNIs) són alhora naus físiques i mecanismes psíquics les propietats dels quals estan per definir".

A Montserrat, i com ja s'ha explicat en altres entrades "sabem" que les manifestacions lumíniques les poden fer a través de les seves naus interdimensionals, conduïdes evidentment pels "Senyors del Cel" - com també se'ls anomena -, o directament ELLS, amb els seus "Cossos LLuminosos" corresponents a "Energies Pures", tal i com ha estat corroborada la seva composició. ELLS són els de sempre... Això vol dir que NO SÓN visitants "novells" del nostre Planeta , i amb això, coincidiriem amb en Valée quan diu: " aquests objectes han estat vistos des de temps immemorials, i els seus ocupants han actuat sempre d'una manera molt similar i amb una mateixa línia de comportament, no és raonable suposar que siguin simplement "visitants extraterrestres". Han de ser quelcom més".

Amb això, personalment hi estic d'acord aquests SÓN els quins es manifesten a MONTSERRAT. Per mi són molt més que mers "visitants extraterrestres". Per bé que no descarto - com ja saben els quins llegeixen aquest Bloc -, que penso que ens han visitat i visiten altres civilitzacions que provenen de l'espai i que han contactat a través dels temps, amb diversos grups i persones.

Les "Intel·ligències Poderoses" que es manifesten a Montserrat estan en el nivell més alt en l'interpretació del "fenomen" OVNI. Segurament força més enllà...

Us saluda molt cordialment

Manuel Luis Tatjé

NOTA: els paràgrafs esmentats són del Llibre d'en Jacques Valée titulat: "A Casebook of Alien Contact" - A l'Estat espanyol traduït com "Crónica de Otros Mundos" de Tikal Ediciones.