2008-01-09

LLUMINÀRIES DE MONTSERRAT: CAMI DE "LA CALSINA", AVUI...


A

Aquesta és la panoràmica que, a més d'oferir el bell paisatge que envolta aquest mil·lenari caseriu de "La Calsina" va oferir la màgica i sempre esperada sorpresa d'haver captat, el que en un principi qualsevol diria que son unes "taquetes blanques" en la part superior dreta de la foto, quasi imperceptibles si hom no s'hi fixa... Tot i que, hi són, i una tercera "taqueta en la part superior esquerra.
La foto en qüestió ha estat tractada per diverses persones i mètodes de filtre. Els que venen tot seguit són alguns dels resultats d'aquest procés que, al meu entendre, ens porta a delimitar clarament, que les dites "taquetes" són OVNIs ben definits, i fins l'estela curta no deixa lloc a dubtes. No són -com és sabut- els únics que s'han vista a la zona. I al veure'ls en parell, vaig recordar quan davant la presència dels reporters de TVE, el passat 11 de Novembre, hi va haver la rotunda confirmació per part d'ELLS, que sovint, precisament, van de dos en dos. Us convido doncs a contemplar aquestes exposicions, augments, contrastos i negatius perquè us en formeu una idea. (Cliqueu sobre la panoràmica i la veureu ampliada amb tots els detalls).





les dues "taques" són dos objectes ostensibles i en moviment.
(Foto augmentada per l'autor)


En la foto de dalt, petita, ampliació de l'objecte solitari de
la part superior esquerrra. En la gran, ampliació contrastada dels dos objectes. Del tractament d'aquestes fotos se'n ha ocupat L.J. Grífol


Negatiu de la Panoràmica amb blancs i negres per ressaltar els objectes detectats. (Cliqueu sobre la Panoràmica i la veureu ampliada amb tots els detalls)

Ampliació parcial del negatiu ressaltant els dos OVNIs en moviment i deixant una curta estela. (Del tractament d'aquestes fotos se'n ha ocupat Sergio Gámez).

Aquesta Panoràmica en qüestió forma part d'un reportatge fotogràfic que jo mateix vaig realitzar en tota aquesta zona àlgida i màgica dels albiraments OVNI i dels entorns de MONTSERRAT, en els darrers dies de l'any passat. I espero modestament que contribueixi, juntament amb altres companys dels "ONZES", que també han aconseguit magnífiques fotos-OVNI, a mostrar a tothom, la realitat de l'Albirament i el Contacte, que tenen com a escenari aquest nucli magnètic i energètic de MONTSERRAT.

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé

manueluistatje@hotmail.com

Nota: En l'entrada anterior a aquesta podreu trobar més informació sobre el camí de "La Calsina" i d'alguns dels grans homes que hi van caminar: Ignasi de Loiola el S. XVI i Angelo Giuseppe Roncalli (el Papa Joan XXIII) en ple S. XX.