2008-01-16

ELS SEUS COSSOS SON DE LLUM...




gràfics de MLT
Si ELLS, Els que es manifesten de forma continuada a Montserrat, els "Onzes", però també altres dies, des de fa anys, des de fa segles, tenen "Cossos de Llum", és degut a una evolució tan avançada en el temps, que han esdevingut "energies pures" amb un domini sobre la materia, i l'espai i el temps, que l'home terrestre es pot començar d'imaginar però que no compren.


Aquest domini sobre la materia, els permet estar, entrar i sortir, i per suposat viatjar, per les diferents Dimensions de la Naturalesa. La qual cosa els permet un coneixement integral de moltes "Lleis", de les que la nostra Humanitat tant sols en te un coneixement molt parcial .



Per això ELLS, Savis de grans coneixements tenen unes "responsabilitats" sobre la vigilancia i custòdia d'un Planeta com el nostre, amb una Humanitat que ha apostat pel poder material i tecnològic deixant de banda el progrés espiritual veritable, que és un factor imprescindible d'equilibri per poder progressar positivament vers les cotes més altes de l'Home Autorealitzat.



No es pot anar a mitges. Convé avançar en tots els fronts . Avançar en uns més que en altres
- com està passant -, vol dir: desequilibri, retrocés, error, que és la viva imatge del nostre món.
Aquest és un dels "Missatges" típics i tòpics, que ens fan arribar, Els de Dalt, de diferents maneres i no només a MONTSERRAT, sinó en tots els nuclis energètics que existeixen al llarg i ample del món, on com a Montserrat, es manifesten a diversos grups de persones sensibles.

Les presents conclusions són la resultant d'anys d'investigació, darrera l'albirament i el contacte.



Sovint molt més senzills del que hom s'imagina, doncs per assolir-los "només" cal obertura mental i de cor, i molta, molta humilitat davant el desconegut. El que hom anhela arriba, per si sol, perquè és molt més natural, del que molts grans elucubradors mentals s'imaginen.



La intuïció, ens avisa i ens alerta de tantes coses ! Si la tinguéssim correctament desenvolupada no solament entrariem en contacte amb la millor part de nosaltres mateixos, l'Esséncia mateixa (una perfecta desconeguda, sovint), sinó que ho fariem també amb ELLS.



ELLS, que es manifesten amb els seus "Cossos de Llum" per obrir les nostres "finestres mentals" freqüentment massa tancades i sorolloses. ELLS, que no fan "espectacles" però que hi són per accelerar el tan necessari progrés humà, que ha de portar a un grau elevat de comprensió del procés en el que tots estem immersos i cridats...




COS DE LLUM



ESTELA DE PLATA,



CAP DE MARAGDA,



BLAU D'ESPERIT,



LLUM D'ESTELS,



NEGRE NIT,



CORS EXPECTANTS,



ULLS TAN OBERTS,



ANHELS TREMOLANT:



ES EL QUE VIBRA



SENYORS DEL CEL,



LLUMINARIES DE LA TERRA



PER SOBRE MONTSERRAT,



HOMES HUMILS



QUE CAL CREIXER



PER SER DIGNES



DEL MISSATGE



QUE S'ESTÀ ENTREGANT...






Us Saluda !




Manuel Luis Tatjé