2009-02-27

CAPTAR LA SEVA PRESÈNCIA....SI VOLEN



EL CAS D'EN BILLY MEIER ES ÚNIC AL MÓN: ELL VA FOTOGRAFIAR VERTADERAMENT LES SEVES NAUS

Quan ELLS penetren a la nostra realitat de tres dimensions, entren al nostre escenari terrestre, que com un miratge molt perfecte, és l'únic que identifiquem i acceptem, i on desemvolupem la nostra vida el comú dels mortals. I un cop ja, des del nostre hologràfic àmbit, connecten amb aquests curiosos humans terrestres, a través de llums i senyals, pulsions telepàtiques, projeccions de llum i, fins i tot, deixant que les nostres cambres fotogràfiques o filmadores, captin les evolucions de llurs naus fantàstiques, la seva pràctica materialització per entre boirines misterioses, els traços curiosos i originals amb que es produeix el contacte "mental visual", molts d'ells vistos en el transcurs de les trobades dels "Onzes a MONTSERRAT", altres, d'una manera més desitjada i més "fortuïta" tant sols captats per l'objectiu fotogràfic.

No és cosa fàcil fotografiar-los a ELLS, a les seves naus. L'experiència ens diu que això només es dona quan ELLS volen i amb qui volen.

Sovint no obté fotografies qui més les desitja en un sentit possessiu, egoista o per fer-ne ostentació. Prou vegades hem vist com "donaven" sorprenentment, una magnífica fotografia a algú, fins i tot, allunyat d'aquests temes de la ufologia en general. Voleu una més clara lliçó ?

Hem dit moltes vegades, que el seu poder i la seva superioritat arriben a uns extrems que no podem ni imaginar: poden llegir el nostre pensament abans que l'expressem, coneixen i saben quins anhels ens guien i en base a això actuen. Per això cal aplicar la mateixa "recepta" que quan hom es disposa a veure'ls i, d'alguna manera, a "connectar" amb ELLS, és a dir: Cal mirar l' "estat de Consciència" amb que fem les coses. Què volem realment ? Què anhelem pretenent d'acostar-nos a ELLS ? Ho fem d'una manera profunds i sobretot "conscients" ?













REPORT 25 DE JULIOL 2008 DES DE L'ESTACIÓ DE L'AERI DE MONTSERRAT, mlt.
Com "energies pures" que són (com ho han corroborat moltes vegades) ELLS vibren a una intensitat molt elevada, això els capacita, juntament amb el seu Saber, a ser plenament "interdimensionals". Per això també els anomenem "Germans Majors" car el seu grau o nivell son "fites" a les que l'ésser humà te d'aspirar arribar en un futur...
Tot això, penso, s'hauría de tenir en comte també, quan ens "agradaria" de fer-los-hi una fotografia... No ser "mecànics" a l'hora de fer fotos, ser "conscients", com dic, i sol·licitar-los-hi (mentalment o a viva veu) el poder fer una imatge fotografica d'ELLS o les seves naus... La meva curta experiència en aquest camp, m'ha portat a fer aquesta reflexió. I és que tot el que suposi una "connexió" amb ELLS, ha d'estar envoltat del màxim respecte tenint en comte les coordenades exposades.
Salutacions a tots !
Manuel Luis Tatjé