2009-01-30

TREBALLANT EN UN SOMNI...

Video 1: OVNI durant el parlament d'Obama

La presència d'un OVNI fugisser com a testimoni del jurament del nou President dels USA, es pot interpretar de vàries maneres, però la més global i sense matisos seria la de que "s'han donat per assabentats" de l'esdeveniment, i no només això, sinó que a més, no els ha importat "ser vistos i captats per una camera en el moment precís".

No m'agrada "desbaratar" ni tampoc portar la contraria a ningú i perquè si, i més encara quan aquesta massa ingent de persones, moltes de color, ploraven d'emoció, pensant en el dur camí que s'ha hagut de fer des dels temps de la segregació racial més tancada, fins aquest cim de la Presidència dels Estats Units d'Amèrica, en aquest camí curull de peripècies i lluites de dramàtic record. I aquestes persones ploraven sincerament, i pensen realment que aquest jove Obama és vertaderament el "fibló" del "CANVI"... Però d'un "canvi" de veritat. Pregunto: s'han adonat de "qui hi ha" al darrera d'Obama ? De "qui hi ha" al seu entorn ? "Quins són" els consellers que ell mateix ha anomenat ? "Qui són" doncs els seus assessors ? Ho podeu averiguar vosaltres mateixos...

Obama, en realitat no és més (i és molt) que la cara bona, bonica i amable del mateix sistema. Es que l'anterior President es va guanyar tal descrèdit i tan grau d'impopularitat, que per força "s'havien de rentar la cara" i fer noves i increïbles promeses per tornar la confiança al poble (si és que mai l'havien tinguda) i la veritat és que la "posta a punt" ha estat tan bona i extraordinària, que fins i tot molts pacifistes y progressites, algún històric, s'estan creient tot el que l'Obama diu i és. Això es veurà en els propers temps, quan de les grans expectatives, en sorgeixin lamentablement, les "grans decepcions". El lema és "canviar-ho tot" perquè tot segueixi igual car l'"Agenda" inexorable que es complirà serà una "altra", o com si diguéssim la mateixa que ja es venia desenvolupant. Això és el que es justificarà.

Video 2: Bruce Springsteen i Peter Seegers

Tant de bo que m'equivoqui i realment l'Obama, que "ha caigut" ( és un dir) tant be arreu, resulti ser el que posi el dit a la "nafra" de tot el que veritablement està passant. He de reconèixer que sóc molt mal pensat en aquests temes, i si això fos així, probablement no hauria arribat a la Presidència. Algú que li va posar (el dit a la "nafra") no va acabar be i se amb qui esteu pensant quasi tots. Es així desgraciadament.

"Els de Dalt", Els Senyors del Cel que es manifesten a MONTSERRAT, saben de que va tot això perquè CONEIXEN l'estat real del nostre món i segueixen, com s'ha demostrat, pas a pas, tots els esdeveniments. Que ELLS fóssin presents en el Jurament, no vol dir necessariament una "aprovació" sinó un "assabentats" i un "recordeu que som aquí".

Tant de bo, repeteixo, que moltes d'aquestes alegries vertaderes a l'entorn d'Obama, i aquests cants autèntics a la Llibertat i a la Terra no es tornin agres en les goles de qui els ha cantat amb esperança i fe, com en Bruce Springsteen o Peter Seegers amb aquests magnífics cors davant el monument a Abraham Lincoln. I malgrat tot, és bo d'escoltar-los per això us els he posat aquí.

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé