2009-01-21


CANVI DE VIBRACIÓ : ELEVACIÓ DE LA CONSCIÈNCIA

Existeix una tendència generalitzada, que abarca distints col·lectius humans i persones, vers una inevitable obertura mental quin resultat és un canvi vibracional imprescindible i necessari, del que en sortirà l'esperada "Elevació de la Consciència Humana i Planetària". Això, segons el moment actual és "urgent" i ja hauria d'haver passat molt abans, si no fos per forces contraries i amb altres interessos, que impedeixen i frenen aquest progrés, que reté al nostre món en una espècie de "quarentena" que ens manté apartats de qualsevol relació amb altres planetes del nostre veïnat còsmic. Y segons tots els indicis no hi ha cap més sortida que no sigui el "canvi vibracional". Òbviament, no només per relacionar-nos amb altres planetes i plans dimensionals, sinó pel propi progrés personal espiritual de cada un, una opció innata en l'ésser humà a la qual te ple dret i que ningú ha d'impedir.
Que això succeeix ho hem comprovat amb l'increment important d'albiraments OVNI, tant a MONTSERRAT, els Onzes, com arreu del món, tota la informació que s'està recopilant i que hom pot trobar a Internet, mostra que, en relació a anys anteriors, la diferència és abismal, tant a nivells individuals com col·lectius.
Quina relació pot tenir l' "Elevació de la Consciència Humana" amb els albiraments d'OVNIs ? Molta, car existeix la constancia que civilitzacions amb molt avançat progrés espiritual i tecnològic, des de fa anys, estan en contacte amb grups i persones, per informar, ajudar, i il·luminar aquest camí d' "Elevació de la Consciència Humana i Planetària", també amb alguns "contactats de primera línia", els quals difonen. contra vents i marees, sortejant tota mena d'obstacles, informació valiosíssima com a part de la "missió" a la qual voluntariament s'han compromès i lliurat.
Segons Alex Collier, un contactat que fa quaranta anys (en tenia 8 la primera vegada) està relacionat amb Essers d'una civilització de la Constel·lació d'Andròmeda, benevolents i positius, coneixedora de tot el procés terrestre, el Planeta Terra i la seva Humanitat haurien d'haver entrat ja en 4ª i 5ª Densitat o Dimensió, però el greu estat de la nostra civilització fa que no s'arribi a la "vibració requerida per aquest salt o canvi". Amb tot, els Essers d'Andròmeda no farán, -ni poden fer-, la feina per nosaltres, si fos així, no s'evolucionaria. Ells ajuden, informen, orienten... Desde el nostre àmbit ELLS són Essers de Llum, però no són "deus", ELLS, des del seu nivell meravellós també estan "en evolució"...
D'aquí la urgència amb que és estimulada aquesta tendencia al "canvi vibracional o d'obertura de ment" que no és altra cosa que l' Elevació de la Consciència.
Aquí us poso dos vídeos amb el fragment d'una de les moltes conferències interessants d'aquest "contacte divulgador" que és Alex Collier. Si voleu saber més d'ell i del que difon, entreu a "youtube" i escriviu el seu nom, hi ha molt material i algun de recent.
Us prego que passeu per alt les faltes ortogràfiques que trobareu en el text traduït i escolteu aquest home, i en tregueu la vostra deducció...
Fins aviat amics !
Manuel Luis Tatjé



Vídeo 1


Vídeo 2