2009-01-16

SOM CONSCIÈNCIA INFINITA
Quan cerquem de posar-nos en contacte o albirar les senyals dels quins es manifesten a Montserrat, em faig conscient de la importància que te l'acte, l'acció en si, perquè per uns instants, "deixem de banda" la realitat que ens "empresona", dins el que s'ha vingut a anomenar el "dia a dia" o "vida quotidiana", que és on més temps transcorre la vida "mecànica" de la majoria de persones. No és que hom "fugi" (o si, de vegades també) necessàriament d'aquesta "realitat", però aquest "deixar de banda" per un moment, d'entrada, ens mostra que n'existeixen d' "altres de realitats" no esclavitzants i més aviat alliberadores.
El fet d'alçar la mirada a les estrelles, de fer una breu pausa de silenci en grup, el formular tanmateix un anhel col·lectiu i projectar-lo al Montserrat de l'Esperit, a aquest univers paral·lel per on es mouen els nostres Germans Grans del Cosmos, des d'on saben el que succeeix al nostre turmentat món i al nostre interior, tot això en llur bell conjunt dic, ens apropa i fins ens connecta, encara que devegades ni ens n'adonem, a la nostra CONSCIENCIA INFINITA y Cosmica, que és també amb la que vibran ells, la Via Làctia i tot el firmament sense fi, i en definitiva, el que ens COMPENETRA amb el Gran TOT.

Es aquest "estat" que en la "realitat manipulada" del "dia a dia" és tant dificil d'aconseguir, perquè aquesta "realitat de la vida quotidiana" en comtes de crear-la les persones normals i corrents, com seria el legítim i el normal ,la creen foscos interessos que danyen molt a la Humanitat i tant sols creen conflictes i divisions: tot el contrari del que l'Essència de l'home és.
TOTS ESTEM UNITS EN ESSÈNCIA, EN CONSCIÈNCIA, i no som capaços d'imaginar-nos quines COTES de Coneixement i Llibertat vol dir això.

Per això tots els estímuls són pocs per adonar-nos que cal "despertar" i arribar a distingir la "realitat" en que hom es mou.
Ningú no pot lluitar a favor de la Llibertat si abans, "no ha descobert que no la te", ho va dir algú. Quina raó tenia, no ?
Han pretès "separar" l'Home del seu Interior i quasi bé ho han aconseguit amb totes les maquinacions imaginables... Com diu en David Icke, el cos físic de l'Home és un "ordenador biològic" al qual han posat un software determinat o programa, per això moltes de les seves reaccions "no són" de la Consciència (tal com hauria de ser) sinó del "programa" en qüestió.
L'Home ha arribat a estar completament identificat amb el sotfware que li han posat, capaç fins i tot d'emocionar-se, oblidant-se del tot de la seva Essència Interior, llur vertadera Individualitat.
Ara ha començat una "època d'esperança" on moltes persones senten una inquietud "especial", és com si la seva Essència transmetis (de fet transmet) aquest "coneixement especial" sense necessitat d'aprendre'l en llibres, ni en conferències. Moltes persones així s'aniran trobant arreu, també a l'Esplanada dels Onzes. Ja està succeint ! Molts ens trobarem, àdhuc alguns ja ens hem trobat, perquè tots ESTEM COMPENETRATS, SOM CONSCIÈNCIA INFINITA, malgrat que pesi a alguns...
L'AMOR Infinit és l'única Veritat, la reste és il·lusió...
Ah! Que ningú em faci cas, és el que em surt del cor...
Abraçades !
Manuel Luis Tatjé