2008-12-28

NOVAMENT: "BERESHÍT BARÁH ELOHÍM"...


Amb el pronunciament allargat de les vocals i respirant correctament es cantan o vocalitzen els "mantrams", paraules que per la seva especial vibració produeixen, generalment, resultats benèfics pels cossos físic, vital, astral, etc. Així que, tot caminant per les immediacions del Parc Natural de la Muntanya de MONTSERRAT, el meu amic en Gabriel Granados va començar espontàniament a cantar en forma de "mantram" aquestes tres paraules que en el Gènesi hebraic son: "Bereshít Baráh Elohím" que literalment volen dir: En principi (Bereshít) crearen (Baráh) els Àngels (Elohím), al instant va sorgir un traç molt llarg, de quatre pams amb la ma estesa, orientat de Nord Est a Nord Oest, platejat i amb gran nucli generador. Vàrem quedar meravellats davant aquella resposta gran i contundent. Després comprobaria que aquest traç enorme va ser semblant al que ens van fer en l'esplanada dels "Onzes" l'Agost del 2007, quan algú va dir que ELLS (Els de Dalt) eren els "CREADORS" y en Lluís Josep Grífol respongué: "En l'Hebreu Bíblic del Gènesi a 1.1 les tres primeres paraules que hom llegeix són "BERESHÍT BARÁH ELOHÍM" i en l'instant de pronunciar aquesta frase es va encendre dalt el cel un traç horitzontal platejat amb "gros nucli generador" des de baix al Nord vers el Nord Oest (podeu consultar l'entrada del mes d'Agost del 2007 en aquest mateix Blog, on hi ha tot el relat). Estem convençuts que en aquesta ocasió ens van "repetir" a en Gabriel i a qui això escriu, aquell enorme traç corroborador d'ELLS com a "Creadors" en el que s'ha vingut a anomenar el "principi dels temps".
Aquesta nit del Dijous 18 de Desembre ens havien "saludat" enormement. Feia una nit magnífica i lluïen Orió i les Plèiades, Sírius, Aldebarán i Betelgeus, i s'apreciava impressionant la Vía Làctia. Apaivagada un xic la nostre sensació d'alegria, vàrem seguir parlant i mirant al cel, enfundats en la nostra roba d'abric, doncs feia força fred, i vaig assenyalar que desde la seva posició d'Éssers Superiors, ho saben "tot" de nosaltres: reaccions, pensaments, preocupacions, anhels, etc., en aquest precís moment va sorgir del cel rumb de Sud a Nord, una bola de llum amb la peculiaritat de traslladarse a gran velocitat bo i dibuixant una trajectòria rectilínia de la llargada d'un pam amb la ma estesa.

Curiosament, després d'això, encara vàrem parlar del primer traç, que he descrit abans, sobre la seva exacta orientació, i quan vàrem esmentar la coordenada "NE a NO", se'ns va confirmar d'una manera prou fulminant amb un traç fi de Nord a Nord Oest, en sentit oblic cap avall i d'un pam amb la ma estesa.
També vàrem estar comentant sobre el llibre sagrat dels hindús, el BHAGAVAD GITA, on es parla dels VIMANAS, en dir que aquests eren naus per navegar pel cel, vàrem tenir la seva corroboració fulminant, molt curta, fina i brillantissima, de color blanc platejat, sobre Orió, amb un encès i apagat molt ràpid.
REPRESENTACIÓ D'UN VIMANAS

Tot seguit i dins d'aquesta nit serena i magnífica pel que fa també al "contacte mental - visual", vàrem seguir fent pauses de silenci, dialogant i observant, un cel amb total absència de núvols i boires, i potser va ser per això que ens va cridar l'atenció, cap a l'Est de la Muntanya de MONTSERRAT, una formació aparentment nebulosa lenticular, molt ombrejada en la part inferior i blanca en la seva part superior. Llur evolució ens va semblar "vista i no vista" desapareixent del nostre camp visual.
Un minut després d'aquesta observació, tornà a sorgir el mateix en la mateixa zona, però aquesta vegada més gran i més pròxima a la nostra ubicació. Com en el cas anterior fa una ràpida evolució fins desaparèixer. Aquesta és, contrastant amb els traços, una qüestió, encara que subjectiva, netament sospitosa del que en realitat podria ser el que acabem de veure en aquesta prolífica nit.
Apunt d'anar-nos-en ja, en la mateixa zona anterior, observem un punt lluminós, aparentment per sobre dels arbres, fent moviments en pèndola de dreta a esquerra, i erràtics, te colors verds, vermells i blaus. (Hi ha la possibilitat que sigui un "pulsar" essent la sensació de moviment conseqüència dels canvis de temperatura en l'atmosfera).
Acabem donat-els-hi les gràcies (a ELLS) com ho fem sempre, i ens emportem al cor una sensació plenament estimulant i positiva.
Aquesta nit ens augura un proper any actiu i intens pel que fa a albiraments i contactes, sobretot en aquesta zona sagrada de MONTSERRAT.
Salutacions i fins aviat !!
Manuel Luis Tatjé