2008-12-05

ELLS VAN PARLAR CLAR I SENSE EMBUTS...
-PER NO DESTRUIR L'ARSENAL MILITAR, HOM VA REBUTJAR EL SEU OFERIMENT D'AJUT I COL·LABORACIÓ, EN ELS ANYS CINQUANTES-(S.XX) Fotograma d' "ULTIMATUM A LA TERRA"-1951- (L'Arribada)
Segons l'autor Michael Hesemann: "Ufos - Die Beweise" (OVNIS - Les proves) i "Ufos - Die Contakte" (OVNIS - El Contacto). El dia 2o de febrer del 1954 fou el "dia D". L'esdeveniment que tractem està confirmat en filmacions i diferents testimonis, entre aquests el de Gerard Light, del poderós grup de comunicacions CBS; Compte de Clancerty, membre de la Cambra Alta dels Lords d'Anglaterra; William Cooper, ex agent secret; Paul Salomon, membre del personal d'aeronàutica i molts altres que, en aquesta època estaven estacionats a la Base de MUROC/Edwards.
Aquell dia, tots els oficials corrien per la torre de control per observar un gran disc d'entre 60 i 100 m. de diàmetre, que planejava per sobre la pista d'enlairaments. El van observar durant hores, fins que tots els de la Base, fins al darrer, se'n van assegurar.
El disc feia maniobres de vol desafiant totes les regles de la física, s'elevava de baix cap a dalt, de l'un costat a l'altra, en angle recte, etc.
Un xic més tard i eren un total de cinc els objectes voladors, tres en format de disc i dos en forma de cigar.
Eisenhower va arribar al camp d'aviació. Ell i tota la Base van ser testimonis del descens d'un petit grup d'ocupants, que se'ls van acostar. Tenien aspecte humanoide, les seves mides eren més o menys com les dels éssers humans, eren rossos i parlaven anglès.
Fotograma "ULTIMATUM A LA TERRA"-1951- (Klaatu, el Missatger arriba)
Ells van proposar el seu ajut pel desenvolupament espiritual de la Humanitat, a condició, van dir, que acceptéssim destruir les nostres armes atòmiques. Ells no estaven disposats a posar a la nostra disposició la seva tecnologia, doncs no erem capaços d'utilitzar ni tant sols la nostra, com a humans responsables.
Ells pensaven que qualsevol tecnoligia nova només serviria per matarnos mutuament. Aquesta raça va explicar que estàvem en el camí de l'auto destrucció, que teniem de parar de destruirnos, de contaminar la Terra, d'explotar les riqueses minerals.
Hauríem de viure en harmonia amb la Creació. Es capital per aprendre a considerarnos com a ciutadans d'una família planetaria y que hem de tenir el deure de comportarnos així.
Fotograma "ULTIMATUM A LA TERRA"-1951- (Així rep al Missatger de Pau la nostra Humanitat)
Hauríem de deixar el més ràpidament possible las nostra creences que podem actuar sense cap mirament. No podriem entrar en contacte amb ells a no ser que ens comportéssim com a ciutadans d'un sistema planetari.
Ells també son part d'aquesta família planetaria y els hauriem de tractar així, a ells i a tots els nostres semblants damunt la Terra. Des del moment en que haguéssim après a mantenir relacions de pau amb les altres nacions, no podriem aconseguir relacions interplanetaries".
Totes les persones presents es van mantenir escèptiques, tot i aquest llenguatge, principalment en el que feia referència a la exigència imperativa de desmantellament nuclear. Ningú es podia imaginar que un desarmament podés ser de l'interès dels Estats Units.
Tots tenien por de quedar sense defensa davant dels extraterrestres..
Fotograma "ULTIMATUM A LA TERRA"-1951 (Klaatu es dirigeix a governants i científics)
L'oferiment va ser rebutjat ! Els Extraterrestres van declarar aleshores que seguirien mantenint el contacte a través d'individus sols mentre els humans no els acceptésin.
Va ser aleshores quan feren una demostració de les seves possibilitats tècniques, que van imposar respecte al President, i van mostrar també llur capacitat de ferse invisibles. Eisenhower va sentir malestar ! Ningú no els podia veure, però tothom sabia que eren allà. Tot seguit els estrangers van entrar a les seves naus i es van enlairar.
L'astronauta americà Gordon Cooper va confirmar aquest esdeveniment i va explicar que durant el seu servei, va poder veure un film mostrant l'aterratge d'OVNIS en una base de la força aèria a California, els anys cinquantes.

fotograma "ULTIMATUM A LA TERRA"-1951- (El Retorn)
Quan el Director de Cinema Robert Wise va rodar l'any 1951 el famós clàssic "ULTIMÀTUM A LA TERRA", amb l'actor Michael Rennie en el paper de Klaatu, el digne representant d'una civilització extraterrestre avançada, que venia en Missió de Pau per advertir als terrestres que, de continuar amb els desastres de les guerres, les armes i les agressions, posaven en perill el Planeta, i alteraven el sistema de convivència pacífica en l'espai exterior, tal vegada no s'imaginava - o si ! -, que estava jugant un paper "premonitori" del que realment succeiria tres anys més tard, el 1954, quan una delegació real i objectiva d'éssers pacífics de l'espai feu un oferiment d'ajut desinteressat al nostre món, els tristos "poders" del qual rebutjaren, lamentablement per la Humanitat, escollint de continuar amb altres pactes desaconsellables, els intervencionismes de poder i les guerres, amb que es rubriquen encara avui, -més de cinquanta anys després-, tantes accions sagnants que mantenen la nostra Humanitat en la ceguesa, l'endarreriment i la ignorància davant les civilitzacions del Cosmos.

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé