2008-11-27

ONZES: LLIBERTAT I RESPECTE

Sovint hem parlat que a l' "Esplanada dels Onzes" es reuneix un "grup" heterogeni i variat. Es a dir, persones diverses i no sempre amb enfocaments coindidents referents al tema OVNI. Cadascú és el propi investigador. La qual cosa ve a descartar d'arrel alguns comentaris, per cert, força gratuïts, en la direcció que les trobades mensuals tinguéssin algun indici de sectarisme. Res més lluny i absurd que això. Al contrari, no és només en Lluís Josep Grífol qui te la paraula, encara que com veterà i fundador d'aquests albiraments, als quals no ha mancat en tres dècades, és qui te el costum de "trencar el gel" amb qualsevol tema que vingui, inspirat a la seva ment, amb la soltesa i estil tant apreciats per la majoria d'assistents. Tal com dic, parla ell, però també parlem altres persones, o perquè hi ha coses que es volen comentar, perquè ve de gust, encara que també, sovint a instància dels reunits que formulen preguntes concretes i hom crea diàlegs. Però en definitiva, qualsevol persona pot intervenir, si ho desitja, això si, sota les normes més elementals del respecte mutu. També és cert que si algú manca al respecte o organitza aldarulls per molestar, com ha passat algunes vegades, se'ls demana que es retirin més lluny o se'n vagin si no volen estar allà de manera normal.
Crec doncs, que aquest enfocament, plenament lliure i obert per les trobades dels ONZES, és el correcte i, com dic, descarta quelsevol intent de pensar o fer veure que hi puguin existir altres conductes que no siguin les que acabo d'exposar. A més això no coarta la llibertat de persones que veuen el tema OVNI des d'un punt de vista "espiritual" (cas de qui això escriu) o de persones que enfoquen el tema des de posicions més materialistes. Tothom te cabuda en aquest "fòrum", amparat, com dic, per la llibertat i el respecte mutus. Concepte que en L.J. Grífol ha aclarit infinitat de vegades perquè ningú es porti a engany.
Per altra banda, les "Entitats" que aquí es mannifesten, "saben perfectament això" de manera que no és condició imprescindible que les coses "siguin d'una altra manera" per tal que ELLS, Els de Dalt, realitzin llur "comesa" sobretot els Onzes de cada mes", encara que també molts altres dies, si ho creuen convenient o oportú.
Es també bastant lògic que les persones que fa molts anys visualitzen i investiguen els fets i esdeveniments que succeeixen aquí, a MONTSERRAT, tinguin doncs, uns criteris ferms, que l'experiència i la constància avalen amb rigor, la qual cosa fa que parlin amb tota seguretat del tema i que això, pugui "sonar" una mica rar a l'oïda i comprensió dels quins venen per primera vegada. Es quelcom que penso que s'ha de tenir molt en compte i lògicament, sense descartar les aportacions -sovint molt interessants-, dels recent vinguts a aquests encontres.
Però, mirem al Cel amics, - que a part els matisos, és el que ens uneix a tots-, ben apuntalats al sòl ferm, i sense oblidar que és a la Terra on som.

A prop ja del "darrer" 11 de l'any 2008, queda i persisteix amb molta energia i força, l'expectativa que ha regnat al llarg de tot aquest any, amb el vigor de l'increment de manifestacions i albiraments a nivell mundial i que ha anat repercutint a MONTSERRAT amb més o menys espectacularitat (encara que recordem: "ELLS no hi són per fer espectacles...), segons els mesos, i amb l'assistència continuada i sovint renovada d'interessats en tot el que aquí succeeix, i també en trobar-nos i conèixer-nos les persones així com establir ponts i enllaços amistosos al voltant dels ONZES i tots els temes que giren a l'entorn dels Magnes Misteris.

L'any 2009 (2+9=11) sens dubte serà un nou i gran graó, en el transcurs del qual ens acostarem més i, en casos perfeccionarem el "CONTACTE", en definitiva per tal de projectar-nos a l' "ENCONTRE" desitjat, de tots els quins per una o altra raó VIBREM AMB ELS ONZES a MONTSERRAT, la Muntanya Sagrada que ens acull.

Abraçades !

Manuel Luis Tatjé