2008-11-13

CONTACTE PER "DINS", CONTACTE PER "FORA"... Parlant de la connexió amb el propi interior de cadascú, aquest 11 de l'11 no ha estat prolix en espectacularitats i manifestacions externes d'Els de Dalt. Amb tot, jo penso, i ho vaig dir quan en Lluis, amablement, em va brindar l'oportunitat de parlar. De vegades ens "commouen per dins" i quan això succeeix ens n'hem d'adonar. Això no "discrimina" ningú àdhuc havent-hi persones que enfoquen el tema OVNI des d'una perspectiva no espiritual. Quan si que s'hi enfoca, com és el meu cas, hom arriba al convenciment que el "contacte" existeix igual i fins és més intens i important, quan va per "dins d'un mateix" que quan va "per fora" que és el que crida més l'atenció i el més comú. I no crec que sigui de massa importància que hàgin de ser recent vinguts a les reunions o veterans. Hi ha persones que s'acosten a les reunions dels 11 i des del primer moment ja ho fan com amb una "alerta" interior que, com antena, els avisa de les energies que allà s'hi aboquen i que no ens reunim per veure "màquines fent acrobàcies". ELLS i el que allí succeeix és molt més que això...
Aquesta va ser la pregunta, d'altra banda ben encertada, amb la qual en Luís José Grífol va començar la reunió, és a dir: Perquè les persones venim fins a l'esplanada, de nit i amb fred, molts havent-se de llevar d'hora per anar a treballar, per carreteres perilloses, humides i amb problemes, i amb el sacrifici que això comporta ? Quins anhels mouen a presenciar llums al cel, aquest "Missatge Còsmic" que cadascú interpreta segons la seva pròpia comprensió, coneixements, anhels i principis ? Segurament és un recerca personal que cadascú persegueix i sap, amb la força suficient i la força necessària per no importar el sacrifici, anant a la Muntanya de MONTSERRAT per esbrinar "in situ" aquesta "veritat" que hom intueix o que es sap a mitges, encara que amb certesa. I és aquí on confluèixen distintes persones que, d'alguna manera, vibren a l'uníson davant el que allà succeeix. Que el cel estigui cobert no és cap obstacle per les manifestacions d'Ells, només que si hom veu les estrelles, la magnificència del lloc encara és més impressionant. Que com dic, no va ser el cas d'aquest penúltim 11 de l'any, però el caliu del grup es va deixar sentir a través de les diferents intervencions dels allà reunits: L.J. Grífol, qui això escriu, Gabriel Granados, Joan Soler, `Sebastian, que va tenir un impressionant albirament l'any 2001 en aquesta mateixa zona de MONTSERRAT, doncs una nau -com ell mateix va explicar amb tota mena de detalls- es va posar en la mateixa vertical del seu vehicle, a molts pocs metres, podent fer-se molt bona idea dels seu volum, el color blau dels seus llums, el platejat vivíssim d'una part del seu contorn, més brillant que l'acer inoxidable, i finalment el seu lent allunyar-se en direcció a l'Oest, vers la una d'aquella matinada especial. Deia que no havia vist mai res semblant i que no ha vist res més en tots aquests anys. "Però amb aquell albirament n'he tingut suficient per estar més que segur de la seva existència... Encara que no vegi res més. I posaria les mans al foc (si calgués) per testimoniar l'autenticitat del fet" . Ho va explicar amb tota rotunditat.
I és que amics, el que ho ha vist mai més oblida la seva experiència que, segurament, per "algun mereixement" li ha sigut donada. No hem d'oblidar que un dels "objectius" dels Senyors del Cel, és l' "Obertura Mental" dels humans, col·laborar en que es produeixi. Aquesta "Obertura" sens dubte, "obre universos" que l'ésser humà te latents dintre seu i que l'han d'ajudar en les noves i importants etapes que s'acosten.
Com diu l'Alta Saviesa: Res no és Casual: tot te la seva Causa i el seu Efecte", i de la seva conjugació se'n desprenen importants lliçons de Coneixement i Vida. I encara que el nostre món està immers en gravíssims problemes de tota mena, que mantenen el global de la Humanitat en un estat deplorable, intueixo, malgrat tot, que estem en un moment esperançador i són moltes les persones de tot tipus i edats, però sobretot joves, que senten inquietuds profundes i un gran anhel de l'esperit. Aquest mateix anhel, que amb llur "Obertura Mental" estimulen Els de Dalt.
Cal agraïr la bona tasca de l'equip "Vador.es", Salvador i Teresa, que amb llurs càmeres i micros, no perderen detall de tot el que es va dir al llarg de la nit. També en Fran Recio, José A. Roldán i la seva germana Marisol, en Jaume Silvestre d'Andorra, els germans González i l'esposa d'en Josep que vingueren des de Sant Feliu de Codines, i a qui vaig tenir l'honor de conèixer. César Ortiz de Castelló, en Raúl Caivano i la seva esposa a qui feia molt anys que no havia vist i una llista interminable i entusiasta d'amics que conformen aquesta gran familia oberta dels "Onzes de cada mes" a MONTSERRAT.
Salutacions !
Manuel Luis Tatjé
Per gentilesa de "Vador.es" us poso els vincles per tal que pogueu accedir a les entrevistes i comentaris referents a aquest 11 de Novembre a Montserrat:
http://blogs.vador.es/?p=418 (Extracte de comentaris)
http://blogs.vador.es/?p=421 (Entrevista a Luís José Grífol)
http://blogs.vador.es/?p=425 (comentaris a l'esplanada de Montserrat)
http://blogs.vador.es/?p=422 (llibre de Rafael Palacios)