2008-10-16

EL DIÀLEG PERMANENT

instantània de MLT 11/10/2008- Esplanada dels Onces

Sens dubte un dels alicients que comporten les reunions dels "Onzes" a MONTSERRAT, és la trobada en si, amb les persones i els subsegüents diàlegs que es formen entorn dels fenòmens i les manifestacions de llum, els OVNI, les diferents experiències i coneixements dels assistents, i també tota mena de preguntes i interrogacions sobre el que succeeix en aquest Enclavament Màgic i Esotèric, que és la Muntanya per ella mateixa, i l'Esplanada dels Onzes, a més, com a punt destacat i de referència, on observar en grup els extraordinaris albiraments que han donat renom mundial a aquest lloc.

MONTSERRAT, com ja hem assenyalat molt, és un important vòrtex en l' "acupuntura planetària del nostre Globus, juntament amb altres llocs selectes més, centres energètics vitals per la Vida de la nostra Mare Terra, GAIA. MONTSERRAT, també recull una tradició esotèrica de primer ordre, existint en llur hiperespai el Sant Grial, amb tot l'alt simbolisme que representa, dins del seu Castell-Temple, custodiat pels Cavallers Templers de la Blanca Germandat. En conjunt es generen uns fluids energètics magnètics i tel·lúrics que banyen tot el massís, amb llurs portes d'accés a la Dimensió Desconeguda, que tant sols coneixen a la perfecció els Iniciats.

Aquest 11 d'Octubre en coincidir en dissabte va fer les coses més fàcils per tal que un nodrit grup de persones es traslladessin fins l'Esplanada, malgrat que el cel era totalment cobert i sense la bonica volta estrellada d'altres vegades. Encara que també és sabut que això no és cap obstacle per tal que existeixin manifestacions de llum. En ocasions de nuvolositat total i absoluta, com era aquesta nit, sembla que el grup s'apinya i s'agermana encara més entorn de l'incansable Luís José Grífol que amb tenacitat més que provada fa fluir uns diàlegs, que no per característics, resulten menys atraients i renovats. Així és que es va parlar dels principals esdeveniments que s'han viscut a MONTSERRAT al llarg de tots aquests anys. Els filmats per les televisions estatals, constituint proves fefaents, encara que després en determinats mitjans, que no val la pena de publicitar, algun renega de l'evidència tot dient que el que s'ha filmat són "meteorits" . Són els que no tenen cap vergonya per enterbolir la veritat. Però MONTSERRAT, com dic, ÉS el que ÉS, i aquí succeeixen albiraments sensacionals i, en repetides ocasions, es forma el Contacte Mental-Visual amb ELLS, Els Senyors del Cel, els intemporals ELOHIM. foto amb OVNI realitzada l'11/10/2008-MLT- (ampliació)

No em repetiré doncs moltes de les coses que es van dir les podeu trobar al llarg i ample d'aquest Blog. Una de les constants és que sempre hi ha algú que ve per primera vegada, i és el que formula les preguntes que els més veterans hem escoltat centes de vegades. Però això sempre és bo i és una mostra viva del vigor i l'enorme vigència que tenen aquestes reunions, i en part, el que confirma la seva continuïtat.

Els "graciosos". Aquest és un capítol a part, també es van deixar veure aquest 11 d'Octubre, des de la zona propera de Santa Cecília, força visible des de l'Esplanada, vàren projectar un laser de color blau verdós, que va fer com dues petites circumferències, cosa que delatava la seva manipulació descarada... Al principi va cridar l'atenció, però a l'instant hom comprengué el que succeïa. I tot seguit un altre dels "graciosos", o potser el mateix, va deixar anar un globus infantil que va il·luminar des de baix amb llanternes, bo i esperant que fes el seu efecte... Bajanades ridícules que tothom va poder apreciar.

Vaig poder veure a José Antonio Roldan a qui vaig saludar i la seva germana Marisol, qui en marxar em va recordar que avisés a L.J.Grífol, perquè abans d'acomiadar la reunió advertís als conductors, sobretot als més joves de no fer imprudències conduint, doncs el mes passat hi va haver un fort accident en aquests revolts propers a l'Esplanada. També vaig parlar amb Gabriel Granados que va pujar acompanya del seu fidel gosset... I finalment vaig saludar a l'andorrà Jaume Silvestre. Eren quasi les dues de la matinada que, juntament amb la meva esposa i companya Maria Àngels, que en aquesta ocasió em va acompanyar, vàrem retornar als plans des d'on veiem permanentment la nostra Muntanya.

Salutacions fraternes a tots !

Manuel Luis Tatjé

Tot seguit us anoto els vincles per visitar el seguiment i entrevistes dels reporters del lleidetà BLOG "VADOR" d'aquest dia 11/10 a l'Esplanada dels Albiraments de MONTSERRAT, amb molt d'encert. Està dividit en tres parts que si us ve de gust podeu visitar.

1- http://blogs.vador.es/?p=336

2- http://blogs.vador.es/?p=338

3- http://blogs.vador.es/?p=353