2008-11-01

TOT ESTÀ COMPENETRAT

"Tot està Compenetrat". Aquesta és una "Intuïció" que fa molt que tinc al cor. I és, n'estic convençut, una de les característiques humanes profundes que amb més deler han intentat d'amagar, amb força èxit, els poders de l'obscuritat, lamentablement i per cert durant milers d'anys. Així han pogut conduir la "seva" història al propi antull fins avui mateix. A base de mentir i amagar a l'ésser humà les seves reals possibilitats de progrés i de "realització integral", i donant lloc a l'actual "model humà" damunt la Terra, que ignora moltíssim o tot, de si mateix i del seu interior (salvant petites exepcions), on hi resideix la "clau" del seu creixement i saviesa.

"Tot està Compenetrat" però l'home actual amb prou feina en sap res, perquè si ho sabés, creixeria per on ho ha de fer, cosa que "no interessa" als que mouen els fils del món. Aquest poder mai ensenyarà ni aconsellarà la humanitat a "buscar en el seu interior" i "com fer-ho". A l'inrevés, l'aconsellarà - de fet l'aconsella -, que "cerqui fora", on objectivament "no hi ha res", tant sols il·lusió i fantasia, el "món-miratge" que ens han muntat, amb una "realitat" artificiosa, amb "necessitats de disseny" per anorrerar i distreure permanentment tothom. Això ha donat lloc a través dels segles, a individus amb un crescut racionalisme fill del dubte permanent (que es pontifica) i de l'ignorància més gran. Persones que arriven a "odiar", per dir-ho així, i a no acceptar tot allò que no siguin "capaces" de copsar o vivenciar amb els sentits de la Consciència, la Intuïció, l'Ànima i l'Esperit.

"Tot està Compenetrat" en l'Univers i el Cosmos, i per suposat, en el nostre món, -"com és a dalt és a baix"-, i les persones també estem compenetrades, encara que amb "normalitat", no en siguem conscients i ens cal esforçar-nos un xic per tal de verificar-ho, quan se'ns ha informat de que això és així. Aleshores, amb paciència i tenacitat, hom es pot fer pràctic, però és un "treball" i una "lluita" personals per intentar recuperar el que han "robat" a tantes i tantes generacions humanes.

Les bombes atòmiques fabricades pels Estats Units i amb les que aquest país va bombardejar les ciutats japoneses d'Hiroshima i Nagashaki el 1945 (S.XX), van ressonar per tota la Galàxia, i móns molt llunyans vàren saber "quina classe d'homes" habitaven aquest petit planeta blau, i que estaven fent amb l'energia atòmica: provocant reaccions nuclears en cadena i guerres espantoses on morien milions de persones, mentre uns poderosos ho ordien tot des de luxosos despatxos.

"Tot està Compenetrat" i aquest és un dels més grans "tresors" de que disposa l'ésser huma també en el seu ADN, doncs encara que "algú vagi desconnectar" d'aquest, en un passat molt llunyà, "aspectes" que no li interessava que l'ésser humà desenvolupés en un futur, aquests "aspectes hi van romandre" (encara hi son), com un interruptor parat, però que es pot "tornar a activar" novament quan hom vulgui. L'home doncs, es pot recuperar de moltes coses, tot i que, és clar, primer s'ha d'informar: ho te de saber ! Aleshores podrà comprendre molts aspectes de la seva "naturalesa" que en realitat no és així, car els hi van ser imposats per "algú" molt interessat en que "ho cregués així". Una llunyana "manipulació genètica". Us sona ?

"Tot està Compenetrat". Se que és un tema complex i un tant espès però no per això l'hem de deixar de tractar, car els grans desaventatges i ignoràncies que ha sofert l'ésser humà en el seu llarg pelegrinatge pel món tenen "causes" i responsables i podem estar segurs que un Tribunal Superior els espera per aplicar-los la Justicia Còsmica degudament, quelcom que sembla increïble pels éssers humans de peu. Però és bo conèixer les "veritats", els "perquès" de l'aïllament del nostre Planeta de la "resta" de planetes habitats amb els que no hem pogut establir relacions "normals". Perquè hi havia una "anomalia" i encara hi és. Encara que estic convençut i espero que això s'acabi.

"TOT ESTÀ COMPENETRAT" i els que des de fa molts anys ens reunim els "Onzes" de cada mes a MONTSERRAT, ho sabem. Els Éssers que aquí es manifesten amb els seus llums corporals meravellosos i les seves màquines intel·ligents i resplendents, han corroborat i demostrat això moltes vegades. Ells venen a "donar-nos apertura de Consciència" i tenen la iniciativa de fer-ho per ser tant evolucionats i purs. Poden llegir els nostres pensaments i abans de formular una pregunta ja estan donant una resposta (si és que ho creuen oportú). Hi veuen fins i tot, per les nostres pròpies retines, i conèixen doncs, el nostre angle exacte de visió. Son eminentment intuïtius i telepàtics: asapectes que també posseeix l'home de la Terra encara que en estat embrionari, però fins i tot així i exercitant-se hom pot ser un perfecte "emisor-receptor" però cal posar-hi esforç.

"TOT ESTÀ COMPENETRAT" i tot, en alguna mesura, afecta a tot. Tots estem compenetrats a través del nostre interior, i tots els nostres actes, pensaments, rebel·lies, odis, afectes, desitjos, venjances, sentiments positius i negatius: tot afecta a tot, fins i tot més enllà del nostre pla físic... Els pensaments "cobren vida" a la "quarta dimensió" i les ones que produeixen viatgen per tot l'espai infinit... Així doncs, cadascú decideix quins pensaments envia...

Us deixo amb aquest documental en dues parts (amb anglès i subtitulat en espanyol) titulat: "Ilusión y Realidad" penso que és interessant i d'alguna manera lliga amb el tema tractat.

Salutacions !

Manuel Luis Tatjé

Video I

Video II