2007-09-26

UN SOMNI

Per aquelles bromoses raons oníriques que un no pot saber, al menys en el moment en que es produeixen els fets, resulta que em trobava amb el meu net, aparentment passejant per una carretera secundària o terciària, no asfaltada, en un lloc inidentificable, quan sobtadament varem sentir el clàssic soroll d'un avió, -semblava de passatgers-, volant excessivament baix per damunt dels nostres caps i, el curiós és que, al seu darrera el seguia a poquissima distància, un plat volador, que evolucionava en la mateixa direcció que l'avió. Nosaltres no varem fer cap comentari, però penso que d'una forma instintiva, vàrem sortir de la carretera, situant-nos al marge en una mena de "descans" i allà vàrem restar no sense la sorpresa del que haviem vist.
Semblava de nit, però no es veien estels. De cop, va tornar a aparèixer l'ovni , plat volador, que haviem vist darrera l'avió, ara tot sol, i per més sorpresa, es va situar exactament en la nostra vertical i a una alçada aproximada de 15 o 2o m. o potser menys. Tot seguit es va il·luminar la seva base i ens va inumdar, al meu net gran i a mi, en aquella intensa llum, la radiació de la qual notàvem en la nostra pell vivament, que ens cremava. Sé que mirava o havia mirat enlaire i veia damunt nostre aquella circumferència perfecta que era el plat volador, el centre de la qual era blanc intens i la reste d'un to més fosc, la part superior de la nau, que vàrem veure poc, era de color platejat.
Sóc incapaç de recordar l'estona que va durar aquesta situació. Més tard vàrem estar explicant la nostra experiència a persones (que tampoc puc recordar), i sé que jo li deia al meu net: " explica'ls el que notaves quan érem dins aquell feix de llum.." I aquest contestava:" gairebé em cremava la pell.."
El cert és que totes aquestes seqüències éren tant clares i reals, que em vaig despertar amb tota la vivesa d'aquelles imatges, completament desvetllat i costant-me molt, després, tornar a agafar el son.
Quan els somnis són tant clars i vius, malgrat la dificultat d'apreciar algun mínim detall, i deixen aquesta empremta tant profunda, que el record persisteix , hi ha quelcom d'un mateix " despert dins el somni", i en aquest àmbit de l'hiperespai, hi ha una "realitat" manifesta que es pot vincular o no, segons, a la realitat que en diem "vigília", que d'una manera molt personal i intransferible, cada un te d'interpretar, i que avisa, anuncia, dona consells si hom està prou alerta.
És aquesta una experiència no física, diguem-ne "onírica", que és per portar a la reflexió i tal vegada anuncia properes experiències ovni, en un moment en què arreu del nostre món, tornen a crèixer els albiraments, probablement perquè la "Presa de Consciència" que cal en aquests moments és imminent i necessària a nivell de tota la Humanitat.
Salutacions !!
Manuel Luis Tatjé